Sosiaalityöntekijä - Sipoon kunta

Innostaako sinua uusi työ lapsiperheiden sosiaalityön parissa? Työ, jossa pääset tekemään vaikuttavaa sosiaalityötä ja mukaan systeemisen työtavan kehittämisprosessiin ammattitaitoisen ja iloisen tiimimme kanssa.

Etsimme juuri sinua SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinaiseen virkaan 16.11.2020 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mukavan työyhteisön, arjessa läsnä olevan lähiesimiehen tuen sekä myös mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on valoisat ja modernit työtilat, omat työhuoneet, nykyaikaiset työvälineet ja halutessasi mahdollisuus tehdä etätyötä. Lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tiimeissä kouluttaudumme syksyn 2020 aikana systeemiseen työtapaan, joten tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä alusta alkaen mukaan toiminnan kehittämisprosessiin.

Sosiaalityöntekijän virka sijoittuu lapsiperheiden sosiaalityön tiimiin, joka vastaa sosiaalihuoltolain mukaisista asiakkuuksista ja palvelutarpeen arvioinnista. Tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kolme sosiaalityöntekijää, erityissosiaaliohjaaja ja sosiaaliohjaaja. Tehtäviisi kuuluu yhdessä työparin kanssa arvioida lapsen ja perheen sosiaalihuollon ja mahdollisten lastensuojelun tukitoimien tarve. Tukena tässä tehtävässä sinulla on lisäksi arviointitiimin oma lääkäri ja muu moniammatillinen tukiverkosto. Työskentelemme sosiaali- ja terveysasemalla, joka mahdollistaa hyvän yhteistyön laajan verkoston kanssa. Sosiaalityöntekijänä Sipoossa sinulla on mahdollisuus aktiivisesti kehittää uusia työmalleja tiimin kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Sipoon kunta tukee kieliopinnoissa. Toivomme sinulta kykyä reflektiiviseen työotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Kelpoisuusehdot täyttävän sosiaalityöntekijän kuukausipalkka on Sipoossa 3705 e + mahdolliset kokemus- ja kielilisät. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 2.11.2020 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.
Tehtävä on haussa uudelleen, aikaisemmin jätetyt ilmoitukset huomioidaan.

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon sosiaali- ja terveystoimen Lasten, nuorten ja perheiden palvelut tukevat perheitä siten, että lapset saavat kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja lapsen tarpeiden mukaisessa kasvuympäristössä. Työtilamme sijaitsevat uudessa Sipoon kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä, Keravalta ja Porvoosta. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/sosiaali-_ja_terveyspalvelut/lasten_nuorten_ja_perheiden_palvelut/lapsiperheiden_sosiaalityo_ja_kotipalvelu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Katja Sipiläinen 040 191 4442 katja.sipilainen(at)sipoo.fi tai palvelupäällikkö Kaija Kurkela 040 191 4337 kaija.kurkela(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja