Sosiaalityöntekijä - Porvoon kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Porvoon aikuissosiaalityöhön 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Sosiaalityöntekijän tehtävät painottuvat Porvoon aikuissosiaalityössä erityisen tuen tarpeessa olevien aikuisten kanssa tehtävään työhön.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on suunnitelmallisen sosiaalityön keinoin tarjota tukea asiakkaille. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa, ehkäisevästä ja täydentävästä toimeentulotuesta päättäminen, jalkautuva työ, muu sosiaalityöhön kuuluva avuntarpeen arviointi ja asiakastyöskentely sekä rakenteellinen sosiaalityö. Sosiaalityöntekijä toimii omalla vuorollaan virka-aikana aikuissosiaalityön päivystyksessä.

Porvoon aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee 3 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa ja 2 asumisen palveluohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Samoissa tiloissa työskentelevät myös aikuissosiaalityön infohenkilökunta. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja työnohjaus. Parityö on vahvuutemme ja saat tukea tarpeen mukaan joko työryhmän sisältä tai eri yhteistyökumppaneista.

Tarjoamme eettisesti orientoituneen ja oppivan työyhteisön, juridisen tuen, joustavat työajat, henkilöstön liikunta- ja kulttuuripalvelut ja työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä etätyötä sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:
Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Lisäksi edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa sekä luetun tekstin ymmärtämisen taitoa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Sosiaalityöntekijän työaika on 37,75 h/viikko. Palkkaus määräytyy KVTES mukaan. Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.10.2020 klo 15 Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/sosiaalityo

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Blomqvist puh. 040 184 3539 alexandra.blomqvist2@porvoo.fi tai palvelupäällikkö Ville Heininen puh. 040 191 6843 ville.heininen@porvoo.fi.

Aikuissosiaalityö
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka Porvoon kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta