Salon kaupungin vammaispalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän virka alkaen 7.1.2021

Etsimme joukkoomme sosiaalityöntekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu vammaispalvelulain-, sekä sosiaalihuoltolain mukaiset palveluprosessit ja päätöksen teko. Uskomme laadukkaaseen palveluntarpeen arviontiprosessiin, jonka myötä asiakkaalla on mahdollista saada oikea-aikaisia ja oikein kohdennettuja palveluja. Asiakastyön lisäksi työhösi kuuluu erilaisia vastuutehtäviä, kuten Kanta- hankkeeseen- ja muihin yhteistyöverkostoihin osallistuminen, valvontatehtävät ja laatutyö.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä työotetta, hyvää priorisointikykyä, sekä halua kehittyä yhdessä tiimin kanssa. Tehtävän edellytyksenä on myös riittävät ATK- taidot. Käytössämme on Effica- asiakastietojärjestelmä. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen. Vammaispalvelutiimiin kuuluu lisäksesi toinen sosiaalityöntekijä, kolme sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja esimies.

Salon kaupunki työnantajana tarjoaa maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Ensisijainen sijoituspaikka on Salon kaupungin vammaispalvelut

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosiaalityöntekijä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 3§ kohta 1)

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palkkaus 3,552,57 euroa.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Lisätietoja virasta antaa vt. vammaissosiaalityön päällikkö,
Laura Tuominen p. 044 778 3561 laura.tuominen@salo.fi

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain numero on 315158

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Sosiaalityöntekijän virka- vammaispalvelut. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 30.10.2020 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja virasta antaa kehitysvammahuollon esimies, Laura Tuominen p. 044 778 3561 laura.tuominen@salo.fi.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Vammaispalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka