Sinä vammaissosiaalityöstä kiinnostunut sosiaalityöntekijä, toivottavasti kiinnostut tästä.

Organisaatiomuutoksen myötä Raision sosiaali- ja terveyspalveluissa on yhdistetty kehitysvamma- ja vammaispalvelut.
Olemme kehittäneet vammais- ja kehitysvammapalveluihin oman palveluyksikön, joka koostuu tiimistä, jossa työskentelee neljä työntekijää. Tiimiin kuuluvat kaksi sosiaaliohjaajaa, sosiaalityöntekijä sekä palveluyksikön johtaja.
Hyvä tiimityö kantaa pitkälle ja tehostaa työskentelyä haastavassa vammaispalvelun työssä.

Vammais- ja kehitysvammapalveluiden yksikkö tarjoaa vammaispalvelulain, kehitysvammalain ja sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita raisiolaisille ja ruskolaisille asiakkaille.

Etsimme tiimiimme sosiaalityöntekijää. Työhösi kuuluvat asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, palvelujen suunnittelu sekä päätösten teko. Työn painopiste on erityistä tukea tarvitsevissa asiakkaissa.

Edellytämme, että sinulla on kunnioittava ja arvostava asenne vammaisia henkilöitä kohtaan. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden ja heidän perheiden kokonaisvaltaisesta palveluohjauksesta sekä itsemääräämisoikeutta kunnioittavasta kohtaamisesta.

Lisäksi odotamme sinulta reipasta työotetta, joustavuutta, avoimuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Teemme työtä tiimissä, jossa yhteistyöllä tuetaan työntekijöitä itsenäisessä ja vastuullisessa työssä. Pyrimme ennakkoluulottomasti kehittämään työtämme. Arvostamme aikaisempaa vammais- tai kehtitysvammapalveluiden työkokemusta sekä palvelujärjestelmien ja lainsäädännön tuntemusta. Työ on liikkuvaa, joten oma auto on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä työn, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Sinulla on mahdollisuus osallistua ammatilliseen koulutukseen sekä työnohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta. Virkasuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa tiimiimme!

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa: 4.1.2021 sopimuksen mukaan
Palkkaus: 3398,67 Kvtes

Tutustu työnantajaan

Katarina Leino palveluyksikön johtaja
p.044 7971089
katarina.leino@raisio.fi

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Hoito- ja hoivapalvelut, Vammaispalvelut
Osoite: Nallinkatu 2, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1 500 yrityksen kotikaupunki ja 1 400 ihmisen työpaikka Turun seudulla.