Salon kaupungin sosiaalipalveluissa on avoinna määräaikainen sosiaalityöntekijän virkasuhde ajalle 23.11.2020-30.6.2023

Nyt etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Kyseessä on uusi määräaikainen tehtävä liittyen työllisyyden kuntakokeiluun v. 2021-2023.

Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) sosiaalityön tavoitteena on auttaa asiakasta pääsemään työmarkkinoille tai muihin tarpeen mukaisiin palveluihin sekä edistää yksilöllisesti asiakkaan elämänhallintaa, kuntoutumista, työkyvyn ylläpitoa ja työllistymistä. Salon TYP-toimintaa arvostetaan laajasti. Toimintaa on kehitetty innovatiivisesti ja määrätietoisesti vuosien ajan.

Sosiaalityöntekijä vastaa asiakkaiden palvelutarpeen sekä erityisen tuen tarpeen arvioinnista. Työhön kuuluu asiakkaiden tukitoimien ja palveluiden järjestäminen ja arviointi, päätöksenteko sekä verkostoissa tehtävä työ. Työn tukena ovat kehittämismyönteiset ja kokeneet TYP-tiimin sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaajat (2), terveydenhoitaja, TE-toimiston asiantuntijoita ja psykologi sekä Kelan TYP-työkykyneuvoja. Tiimillä on säännöllinen työnohjaus ja työssä on mahdollisuus etätyöhön. Oma työhuone sijaitsee Waltti -talossa (Salorankatu 5-7). Sosiaalityöntekijä toimii osana monialaista työyhteisöä, jossa tarjotaan saman katon alla sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen lisäksi TE-toimiston ja Kelan työllistymistä edistäviä palveluja. Saloon on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuneuvoilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosiaalityöntekijä. Edellytämme laajaa lainsäädännön, erityisesti sosiaalihuoltolain ja TYP-lain sekä toimintakäytäntöjen asiantuntemusta, yhteiskunnan ja Salon kaupungin palvelurakenteiden ja toimintatapojen tuntemusta. Lisäksi hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa sekä hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3475,89 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. Mikäli laki kuntakokeilusta ei tule hyväksyttyä eduskunnassa, päätös määräaikaisesta virkasuhteesta purkautuu.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaalityöntekijä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 30.10.2020 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä Mika Metsäpalo, p. 044 778 3071
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Salon kaupunki, sosiaalipalvelut
Osoite: Salorankatu 5-7, 24240 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka