Sosiaalityöntekijä - Hailuodon kunta

Haemme Hailuodon kunnan perusturvapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan sosiaalityöntekijän virkaan sosiaalityön laaja-alaista ammattilaista.

Maaseutumaisessa pienessä alle 1000 asukkaan saaristokunnassamme toimit sosiaalityöntekijänä laajalla vastuualueella. Työnkuva on laaja, käsittäen koko sosiaalityön kentän ja samaan aikaan asiakkuuksien määrä on maltillinen. Perhetyöntekijä toimii sosiaalityöntekijän työparina. Kunnan moniammatillisen ja -alaisen työn tavoitteena on toimia asiakkaiden parhaaksi. Etuna on matala hierarkia päätöksenteossa ja ketteryys asiakkaiden tarpeisiin vastaamisessa. Yhteistyö muiden toimialojen työntekijöiden kanssa on helppoa ja sujuvaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa on mahdollista toteuttaa ammattiosaamistasi ja kehittää työtä. Työhön ei sisälly virka-ajan ulkopuolista sosiaalipäivystystä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Viikkotyöaika on 37 h 45 min. ja tarvittaessa siitä voidaan neuvotella (osa-aikaisuus). Työtilat sijaistevat vuonna 2020 käyttöönotetussa kunnatalossa, työnohjaus on järjestetty, työhyvinvointiin panostetaan monin eri tavoin.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen pätevyys, sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja. Käytössämme on Effica-ohjelma.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilasta. Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Liitä hakemukseen CV/ansioluettelo.

Haastattelut pidetään Hailuodossa heti hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaali-ja-perhepalvelut

Tutustu työnantajaan

perusturvajohtaja Pia Piispanen p. 044 4973 520, pia.piispanen(at)hailuoto.fi

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Luovontie 176, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maalaismainen ja idyllinen kunta Perämeren saaristossa. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Perinteinen pienen kunnan keskus palveluineen luo turvallisen ilmapiirin, kaikille niille jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireestä ja maaseudun rauhasta. Hailuodossa voi työskennellä, lomailla, elää ja asua turvallisesti.