Sosiaalityöntekijä - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Mänttä-Vilppulan lapsiperhepalveluihin. Mänttä-Vilppula ja Juupajoki muodostavat sote-yhteistoiminta-alueen, jossa vastuukuntana on Mänttä-Vilppula. Sijoituspaikkasi on Mänttä-Vilppula. Työtilamme sijaitsee Vilppulan kunnantalossa, jossa sinulle on varattuna oma työhuone.

Työhösi kuuluu lapsiperheiden sosiaalityö. Käytännössä tämä tarkoittaa vastuuta lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnista sekä lastensuojelun asiakasprosessin etenemisestä ja sen kuluessa tehtävistä päätöksistä. Työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa. Tiimissämme työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalityöntekijä, lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja ja 4 perhetyöntekijää.

Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus eivät ole vain sinun hyveitäsi - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti. Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla. Voit myös tehdä osan työstä etänä.

Edellytämme sinulta

lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (2015/817) 7§:n mukaista oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia sekä lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen esittämistä ennen virkaan valitsemista. Huomioimme myös sosiaalityön maisteritutkinto-opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Arvostamme työkokemustasi lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Lisäksi lastensuojelun kokonaisuuksien hallinta, työtä pelkäämätön oma-aloitteisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinun vahvuuksiasi. Sinulle eettisyys sosiaalityössä on tärkeä arvo. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea kaikesta - me olemme valmiita jakamaan osaamista kanssasi. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja työhön liittyvät tietojärjestelmät ja tietojenkäsittelyohjelmat tuttuja.

Viran ehdot

määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkauksen perusteena toimii kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmä. Virkasuhteeseen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä palvelujohtaja Alli Ruuhilehdon, 050 501 0400 tai johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakasen, 044 797 2005 puoleen.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan mukavaan joukkoomme!

Täytä hakemus sunnuntaihin 16.5.2021 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelujohtaja Alli Ruuhilehto, 050 501 0400, alli.ruuhilehto@taidekaupunki.fi tai Johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakanen, 044 797 2005, raili.lindén-hakanen@taidekaupunki.fi

Lisätietoja

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sosiaalipalvelut

Mänttä-Vilppula on n. 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka.


Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä
Mänttä-Vilppulan kaupunki - Savuton työpaikka Mänttä-Vilppulan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat