Sosiaalityöntekijä - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävänäsi on
koko lapsiperheiden sosiaalityö ennaltaehkäisevistä palveluista lastensuojelun sijaishuoltoon sekä jälkihuolto. Käytännössä tämä tarkoittaa vastuuta lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnista sekä lastensuojelun asiakasprosessin etenemisestä ja sen kuluessa tehtävistä päätöksistä. Hoidat vankkumattomalla otteella erityisesti lastensuojelulaissa vastaavalle sosiaalityöntekijälle määritellyt tehtävät sekä tarvittaessa sosiaalihuoltolain mukaiset lapsiperheiden palvelut ja niihin liittyvät päätökset. Mänttä-Vilppula ja Juupajoki muodostavat sote-yhteistoiminta-alueen, jossa vastuukuntana on Mänttä-Vilppula. Sijoituspaikkasi on Mänttä-Vilppula.

Edellytämme sinulta
lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (2015/817) 7§:n mukaista oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia sekä lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen esittämistä ennen virkaan valitsemista. Arvostamme työkokemustasi lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Lisäksi lastensuojelun kokonaisuuksien hallinta, työtä pelkäämätön oma-aloitteisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinun vahvuuksiasi. Sinulle sosiaalityön verkostot ovat luontainen toimintaympäristö ja asiakastilanteissa olet vahvasti ja lämpimästi läsnä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja työhön liittyvät tietojärjestelmät ja tietojenkäsittelyohjelmat tuttuja.

Tukenasi
olevassa tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalityöntekijä, lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja ja 4 perhetyöntekijää. Lisäksi arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus eivät ole vain sinun hyveitäsi - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti. Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla. Voit myös tehdä osan työstä etänä.

Viran ehdot
määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkauksen perusteena toimii kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmä. Virkasuhteeseen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä palvelujohtaja Alli Ruuhilehdon, 050 501 0400 tai johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakasen, 044 797 2005 puoleen.

Tartu haasteeseen!
Täytä hakemus maanantaihin 8.3.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja Alli Ruuhilehto, 050 501 0400, alli.ruuhilehto@taidekaupunki.fi tai Johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakanen, 044 797 2005, raili.lindén-hakanen@taidekaupunki.fi

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sosiaalipalvelut
Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

Mänttä-Vilppula on n. 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka.

Mänttä-Vilppulan kaupunki - Savuton työpaikka Mänttä-Vilppulan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja