Haemme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ AIKUISSOSIAALITYÖN TIIMIIN

Janakkalan kunta hakee eläköitymisestä johtuen sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityön vakituiseen 1.3.2021 vapautuvaan virkaan. Toivomme, että virkaan valittava voisi aloittaa määräaikaisessa työsuhteessa sopimuksen mukaan jo ennen nykyisen viranhaltijan eläkkeelle siirtymistä. Aikuissosiaalityön tiimiin kuuluu kaksi sosiaalityöntekijää, kolme palveluohjaajaa ja etuuskäsittelijä. Toinen sosiaalityöntekijöistä toimii aikuissosiaalityön tiimivastaavana.

Aikuissosiaalityö on monipuolista ja pitkäjänteistä asiakkaan tilanteeseen kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan pyrkivää muutostyötä. Aikuissosiaalityön tavoitteena on vahvistaa henkilön toimintakykyä, ehkäistä sosiaalisten ongelmien syntyä ja kartoittaa asiakkaan elämäntilannetta, vahvuuksia ja voimavaroja. Työnkuvaan kuuluvat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat, suunnitelmallinen asiakastyö yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa sekä taloudellinen sosiaalityö. Olemme mukana työllisyyden kuntakokeilussa vuosina 2021-2023. Sosiaalityöntekijälle kuuluvat myös kuntakokeiluun liittyvät työtehtävät.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin, säännöllisen työnohjauksen sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen.

Sosiaalityöntekijän virka on haettavana 20.11.2020 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (3495,21 eur/kk).

Edellytämme vahvaa kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä positiivista suhtautumista omaan työhösi.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa antaa perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, puh. 03 680 1259 sanna.kortesoja@janakkala.fi.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 11.12.2020 klo 12.00.

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Aikuissosiaalityö
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.