Salon kaupungin sosiaalipalveluiden palveluohjauksen ja palvelutarpeen arvioinnin Sointu-tiimiin haetaan sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan ajalle 20.1.- 30.6.2021


Työhön kuuluu kaiken ikäisten kuntalaisten palvelutarpeen arviointi, lastensuojelutarpeen selvittäminen, palveluohjaus, palveluiden järjestäminen, virka-ajan sosiaalipäivystys, dokumentointi sekä verkostoissa tehtävä työ. Työn painopisteenä on lapsia ja perheitä sekä erityistä tukea tarvitsevien aikuisten palvelutarpeen arvioinnit. Nyt etsimme virkavapaan sijaisuuteen sosiaalityöntekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.


Haastavan työn tukena on innostunut, osaava ja kehittämismyönteinen Sointu-tiimi, jossa toimii yhteensä 5 sosiaalityöntekijää, 1 Ankkurin sosiaalityöntekijä, 6 sosiaaliohjaajaa ja psykologi sekä lähiesimiehenä johtava sosiaalityöntekijä. Ergonomiset työtilat sijaitsevat nykyaikaisessa kaupungintalossa. Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus. Tarjoamme työn tueksi mm. työnohjauksen, mahdollisuuden etätyöhön ja työhön liittyvää koulutusta. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kaksi autoa.

Lisätietoja: https://salo.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/palveluohjaus-ja-palvelutarpeen-arviointi-sointu/

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.
Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja päivystyksellistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä riittävää sosiaalipalveluiden asiantuntemusta. Lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön työkokemus katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virka täyttää väliaikaisesti sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla (ed. mainittu laki, 12 § ja Valviran erityisehdot). Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote. Sosiaalityön pääaineopiskelijoiden opintojen loppuunsaattamista tuetaan mm. koulutusvapaiden osalta.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3 552,57 euroa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on puolet määräaikaisen virkasuhteen kestosta.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaalityöntekijä ma. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.
Haku tehtävään päättyy 18.1.2020 klo 12:00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Niina Hemming, 02 778 3133 ja vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas, 02 778 3001.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Perheiden palvelut, Sointu tiimi
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka