Sosiaalityöntekijä - Pirkkalan kunta

Sosiaalityön ammattilainen, tule täydentämään osaava työyhteisöämme ammattitaitoisella otteellasi. Etsimme vastuuntuntoista ja työstään innostuvaa sosiaalityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.2021-7.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on myönteinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja aktiivinen työote. Tulet osaksi kehittämismyönteistä ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöamme. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi, esimiehen tuen sekä mahdollisuuden vahvistaa omaa osaamistasi Viiden tähden kunnassa. Meillä on myös mahdollisuus tehdä etätyötä.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat erityisen tuen tarpeessa olevien työikäisten palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat, akuutti ja suunnitelmallinen sosiaalityö sekä täydentävä- ja ehkäisevä toimeentulotuki. Asiakkaat asuvat pääasiassa Pirkkalan kunnan alueella. Tehtävä sijoittuu palvelussuhteen alkaessa Pirkkalan sosiaalitoimistoon.

Arvostamme aiempaa kokemusta kunnassa tehtävästä sosiaalityöstä työikäisten parissa ja palvelutarpeen arvioimisesta. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, rohkeutta ja taitoa asiakastyöhön sekä hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys (sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys). Edellytämme Valvira-rekisteröintiä ja tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilöiden soveltuvuuteen. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityötä pääaineena opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Viran täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Maippi Kiiski, puhelintiedustelut keskiviikkona 13.1.2021 klo 14-15 ja maanantaina 18.1.2021 klo 9-10, muulloin sähköpostitse.
Puhelinnumero: 044 486 1967 ja sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.