Me olemme Urjalan kunnassa vahvistaneet lapsiperhepalvelujen tiimiämme yhdellä sosiaalityöntekijällä, oletko se sinä? Tehtäviisi sisältyisi myös vastuuta lapsiperhepalveluiden ja erityisesti lastensuojelun kokonaisuudesta ja siihen liittyviä esimiestehtäviä. Kunnassa on noin 4700 asukasta ja palvelumme ovat monipuoliset ja asukasystävälliset. Sosiaalityössä vauvasta vaariin työskentelee esimiehen lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi perhetyöhön suuntautunutta sosiaaliohjaajaa ja päihde- ja mielenterveyspalvelujen sosiaaliohjaaja sekä kaksi palvelusihteeriä, joista toinen vastaa etuuskäsittelystä. Tiimimme työmäärä on kohtuullinen ja asiakastyö hallinnassa. Lastensuojelun avohuollossa, jälki- ja sijaishuollossa on yhteensä alle 50 lasta.

Etsimme joukkoomme tiimimme vertaista palvelujen kehittäjää ja vastuun kantajaa. Meille palvelujen aito integraatio on elinehto, monipuolisuus välttämätöntä ja asiakasnäkökulma kulmakivi. Olemme kuntalaisten kumppaneita ja hyvän arjen mahdollistajia eikä pienuutemme ole este vaan päinvastoin mahdollistaja. Toteutamme systeemistä lastensuojelua, moniammatillista yhteistyötä, aitoa vuoropuhelua ja pystymme vastaamaan lapsiperheiden tarpeisiin välittömästi. Palvelujen mahdolliset ongelmat ratkotaan yhdessä ja heti eikä päätöksenteon tahtia hidasta hallinto ja byrokratia, ne kun pidetään matalana.

Tarjoamme tiimiämme täydentävälle sosiaalityöntekijälle pitkäaikaiset työkaverit, innostuneen porukan ja työntekoa tukevan toimintaympäristön. Meillä sallitaan etätyöt ja kehitämme sähköisiä palveluja. Osallistumme aktiivisesti Pirkanmaan perhekeskuspalvelujen kehittämiseen. Muutamme ensi vuonna tarpeisiimme suunniteltuihin toimitiloihin, jossa terveydenhuollon palvelut ovat vieressämme. Yhteistä näkökulmaa ja jaksamistamme tuetaan säännöllisellä työnohjauksella.

Kun haluat tehdä sosiaalityötä, kannattaa se tehdä hyvin ja tulla meille Urjalaan. Ota mukaan autosi, koska edellytämme oman auton käyttöä. Valitettavasti edellytykset eivät tähän lopu, koska haemme tiimimme vain luovia ja rohkeita ammattilaisia. Edellytämme siis myös sosiaalityöntekijän kelpoisuutta (sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus ja laillistus) sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriotteen esittämistä ja terveydenhuollon lausuntoa työhön sopivuudesta. Tällä kokonaisuudella olet tervetullut joukkoomme 3700 euron kuukausipalkalla. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Tutustu työnantajaan

Perusturvajohtaja Elina Anttila, elina.anttila@urjala.fi, 0403354270

Urjalan kunta, Perusturvakeskus
Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala

Urjala on virkeä, vakaa ja innovatiivinen vajaan 5000 asukkaan kunta Etelä-Pirkanmaalla valtatie 9 varrella 50 km Tampereelta Turkuun päin. Urjalassa on hieno kulttuuriperintö ja virkeä tapahtumarikas kulttuuritarjonta. Maaseudun ympäröimänä meillä sykkii vireä yritystoiminta. Kunta tarjoaa asukkailleen hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan koulutusmyönteisenä ja työhyvinvointia arvostavana työnantajana. Urjalan kunta on savuton työpaikka.