Sosiaalityöntekijä - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme Mänttä-Vilppulan kaupungin aikuissosiaalityöhön

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakinaiseen virkasuhteeseen

Tehtävänäsi on
laaja-alaiset aikuissosiaalityön tehtävät mukaan lukien päätöksenteko liittyen Mäntänvuoren Terveys Oy:n tuottamiin palveluihin. Tämä tarkoittaa asiakkaiden elämäntilanteen, ongelmien ja voimavarojen kokonaisarviointia, asiakassuunnitelmien laatimista ja päätöksentekoa. Asiakkainasi ovat nuoret, vammaispalvelulain mukaiset asiakkuudet, mielenterveys- ja päihdeasiakkaat sekä muut sosiaalipalveluja tarvitsevat kuntalaiset.

Edellytämme sinulta
lain (2015/817) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä sekä lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen esittämistä ennen virkaan valitsemista. Huomioimme myös sosiaalityön maisteritutkinto-opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Arvostamme työkokemustasi aikuissosiaalityöstä, vammaispalveluista tai mielenterveys- ja päidepalveluista. Lisäksi työtä pelkäämätön oma-aloitteisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinun vahvuuksiasi. Sinulle sosiaalityön verkostot ovat luontainen toimintaympäristö ja asiakastilanteissa olet vahvasti ja lämpimästi läsnä.

Tukenasi sinulla on moniammatilliset tiimit, joissa on edustettuna laaja-alaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Arvostamme myös idearikkautta, luovuutta ja vastuullisuutta - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti.

Henkilöstöetuina tarjoamme kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, lounasruokailun tuen, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat. Työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttaa hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Viran ehdot
määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkauksen perustana toimii kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmä. Virkasuhteeseen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Lisätietoja antaa palvelujohtaja Alli Ruuhilehto, 050 501 0400 tai johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakanen, 044 797 2005.

Tartu haasteeseen!
Täytä hakemus sunnuntaihin 25.4.2021 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja Alli Ruuhilehto, 050 501 0400, alli.ruuhilehto@taidekaupunki.fi tai Johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakanen, 044 797 2005, raili.linden-hakanen@taidekaupunki.fi

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sosiaalipalvelut
Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

Mänttä-Vilppula on n. 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka.

Mänttä-Vilppulan kaupunki - Savuton työpaikka Mänttä-Vilppulan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat