Sosiaalityöntekijä - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin perheneuvolassa on haettavana sosiaalityöntekijän virka

Perheneuvolan sosiaalityöntekijän työhön kuuluvat lakisääteinen kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityö ja lapsikeskeinen perheasioiden sovittelu. Työhön sisältyy alle 13-vuotiaiden lasten sekä heidän perheidensä tukeminen perhettä kohdanneen kriisin, lapsen kasvun ja kehityksen sekä kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä moniammatillisen työskentelyn ja verkostotyön avulla.

Ylöjärven perhe- ja mielenterveyspalveluihin kuuluu perheneuvolan 3 sosiaalityöntekijän ja 3 psykologin ja lastenpsykiatrin lisäksi nuorisotiimi, erityistyöntekijöitä ja mielenterveyskeskus. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä, jossa tehdään kokonaisvaltaista koko perhettä huomioivaa mielenterveystyötä.

Kelpoisuusehtona laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys.

Arvostamme vahvaa sosiaalityön osaamista ja kokemusta perheneuvolassa työskentelystä. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä, sosiaalisia taitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 216,32 €. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista ote rikosrekisteristä (laki 504/2002 § 3).

Haastattelut järjestetään 20.4. ja 21.4.2021 klo 14-16.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Ehkäisevien ja korjaavien hyvinvointipalvelujen johtaja Paula Pasanen-Aro p. 040 133 1567 paula.pasanen-aro@ylojarvi.fi, sosiaalityöntekijä Soile Ahokas, p. 050 437 1336 soile.ahokas@ylojarvi.fi.

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto
Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat