Sosiaalityöntekijä - Porvoon kaupunki

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Porvoon aikuissosiaalityöhön 12.7.2021 alkaen.

Sosiaalityöntekijän tehtävät painottuvat Porvoon aikuissosiaalityössä erityisen tuen tarpeessa olevien aikuisten kanssa tehtävään työhön. Työtehtäviin sisältyy vahva työhön kuntouttava työorientaatio ja kokonaistyönkuvasta 40 % on TYP-sosiaalityötä ja 60 % sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on suunnitelmallisen sosiaalityön keinoin tarjota tukea asiakkaille.

Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa, palveluista päättäminen, muu sosiaalityöhön kuuluva avuntarpeen arviointi ja asiakastyöskentely sekä rakenteellinen sosiaalityö. Aikuissosiaalityössä työntekijät toimivat omavalmentajina omille asiakkaille, jotka ovat mukana kuntakokeilussa. Sosiaalityöntekijä toimii omalla vuorollaan virka-aikana aikuissosiaalityön päivystyksessä.

Porvoon aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee 12.7 alkaen 4 + 2 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja 2 nuorten asumisohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Samoissa tiloissa työskentelevät myös aikuissosiaalityön infohenkilökunta. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja työnohjaus. Parityö on vahvuutemme ja saat tukea tarpeen mukaan joko työryhmän sisältä tai eri yhteistyökumppaneista.

Tarjoamme eettisesti orientoituneen ja oppivan työyhteisön, juridisen tuen, joustavat työajat, henkilöstön liikunta- ja kulttuuripalvelut ja työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä etätyötä sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:
Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Lisäksi edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa sekä luetun tekstin ymmärtämisen taitoa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sosiaalityöntekijän työaika on 37,75 h/viikko. Palkkaus määräytyy KVTES mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 14.5.2021 klo 14.00 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/aikuissosiaalityo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Blomqvist puh. 040 184 3539 alexandra.blomqvist2@porvoo.fi tai palvelupäällikkö Ville Heininen puh. 040 191 6843 ville.heininen@porvoo.fi.

Lisätietoja

Aikuissosiaalityö

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat