Sosiaalityöntekijä - Pöytyän kunta

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 1.9.2021 alkaen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ AIKUISSOSIAALITYÖHÖN JA VAMMAISPALVELUUN

Työnkuvaan sisältyvät vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaiset tehtävät, mm. asiakkaiden palveluneuvonta, palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelmien laadinta, vammaispalveluiden hakemusten käsittely sekä päätöksenteko ja aikuissosiaalityön asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja sosiaalityön toteuttaminen.

Meillä etätyön tekeminen on mahdollista sovitusti. Kunta tarjoaa auton työpäivän aikana tarvittavaan työmatka-ajoon. Työnohjaus on järjestetty. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pidämme kiinni työajoista. Lastensuojelu, lapsiperheiden palvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelu jakavat yhteiset tilat ja teemme työtä yhdessä tiiminä. Meillä on avoin ja keskusteleva työilmapiiri.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015 7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Eduksi katsotaan vammaispalvelulain mukaisten palvelujen, kehitysvammahuollon ja aikuissosiaalityön tuntemus. Työ toteutuu yhteistyöverkostoissa sekä suorissa asiakastilanteissa ja tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää liikkumista Pöytyän kunnan alueella, joten ajokortti on välttämätön.

Työaika on 37,45 h/ vko. Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3 700,00 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan kelpoisuusehdot täyttävälle sosiaalityöntekijälle rekrytointilisä 1 800 € vuoden työssäolon jälkeen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.
Tervetuloa kehittämään meidän kanssamme tulevaisuuden sosiaalipalveluita!

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti Kuntarekry järjestelmän kautta. Haastattelut pidetään viikolla 28. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalityön johtaja Jatta Yli-Alho puh. 040 845 4486 (lomalla 10.6- 12.7.21) ja perusturvajohtaja Eveliina Kiiski puh: 0400-347 783 (lomalla 28.6- 26.7).

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8300 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Turuntie 639, 21870 Riihikoski
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat