Perusturvakuntayhtymä Karviaisen perhekeskukseen haetaan
virkasuhteeseen sosiaalityöntekijää perhesosiaalityöhön sosiaalihuoltolain tiimiin.

Tule meille Karviaiseen ja olet tukena elämässä!
Meille on tärkeää, että työyhteisössä arvostetaan asiakkaita ja työkavereita. Työskentelyilmapiirin tulee tukea omaan perustyöhön keskittymistä.

Sosiaalityöntekijänä työskentelet ratkaisukeskeisesti vahvistaen perheen omia toimintaedellytyksiä ja osallisuutta. Työtehtäviisi kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelmien valmistelu ja päätöksien teko, neuvonta, ohjaus ja tiimi- ja verkostotyö. Toimit lapsi- ja perhekohtaisesti lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työparityöskentely sosiaaliohjaajan sekä muiden systeemisen tiimin asiantuntijoiden kanssa on osaamistasi vahvistavaa, mahdollisuuksia ja voimavaroja tukevaa.
Asiakasperheesi ja Sinun kanssa yhteistyössä ovat osaavat ammattilaiset: oma sosiaaliohjaaja, oma perhetyöntekijä, oma ammatillinen tukihenkilö ja tarvittaessa perheterapeutti. Teet moniammatillista yhteistyötä neuvolan, varhaiskasvatuksen, koulun, perheneuvolan ja nuorisoaseman kanssa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävään valitun on esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504 edellyttämä ote rikosrekisteristä ja työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Koeaika on kuusi kuukautta.
Käytössämme on liukuva työaika. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa.

Erilaisten työmenetelmien tuntemus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja tiimissä toimimiseen ovat tehtävässä vaadittavia taitoja. Tehtävä edellyttää kokemusta lasten - ja nuorten kanssa työskentelystä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika 37,45 h /vko.
Tehtäväkohtainen palkka on 3712,58 euroa/kuukaudessa.

Jätä hakemuksesi 4.7.2021 mennessä.


Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 361672.

Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Tavi-Räisänen, etunimi.sukunimi@karviainen.fi
Janica Laaksonen, etunimi.sukunimi@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Sosiaalipalvelut, Perhekeskus, Perheiden sosiaalipalvelut

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat