Salon kaupungin lastensuojelussa on uudelleen haettavana sosiaalityöntekijän virka sijais- ja jälkihuollon tiimissä

Salon kaupungin lastensuojelussa on haettavana sosiaalityöntekijän virka 1.9.2021 alkaen. Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Sijais- ja jälkihuollon tiimin tehtävänä on huostassa olevien perhe- tai laitoshoitoon sijoitettujen lasten hoidon ja kasvatuksen järjestäminen, päätöksenteko ja oikeuksien valvonta. Lisäksi tiimi vastaa kotisijoituksessa ja jälkihuollossa olevien lasten ja nuorten palveluiden järjestämisestä. Palvelutehtävään sisältyy myös kunnassa toteutettava rakenteellinen sosiaalityö sekä laitosten ja sijaishuoltopaikkojen valvonta.

Sijais- ja jälkihuollon tiimissä on kuusi sosiaalityöntekijää, neljä sijais- tai jälkihuollon ohjaajaa, perhetyöntekijä, perheterapeutti ja toimistosihteeri. Tiimin lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lapsi- ja perhekohtaisessa lastensuojelussa sijaishuollon sekä alle 18-vuotiaiden jälkihuollon järjestäminen; sijoituksen aikainen työskentely lapsen kanssa, biologisten vanhempien sekä perhehoitajien ja muiden sijaishuollosta vastaavien tahojen tukeminen, dokumentointi, päätöksenteko ja verkostoissa tehtävä työ, sekä kokonaisuudessaan lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityön asiakasprosessien hallinta ja koordinointi. Toimimme systeemisen työotteen mukaisesti.

Edellytämme hyvää lastensuojelun ja sijaishuollon asiantuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, matkustamiseen sekä arvioivaa ja kehittävää työotetta. Kokemus vastaavista työtehtävistä sekä systeemisestä toimintamallista katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Vaativan työn tukena on innostunut ja kehittämismyönteinen asiantuntijatiimi, säännöllinen työnohjaus sekä työhön liittyvä perehdytys.

Työssä on mahdollisuus etätyöhön korona-tilanteesta riippumatta, oma työhuone ja ergonomiset työtilat ovat Salon keskustassa sijaitsevassa kaupungintalossa. Salon sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus. Ajokortti on välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kolme autoa. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3790,10 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä. Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 362319

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. sosiaalipalveluiden johtaja Katri Viippo puh. 02 778 3000 sekä vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh. 02 778 3001.

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sijais- ja jälkihuollon sosiaalityöntekijä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta. Edellisellä hakukierrokselle hakeneet huomioidaan tässä haussa ilman erillistä hakemusta.

Haku tehtävään päättyy 25.6.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. sosiaalipalveluiden johtaja Katri Viippo puh. 02 778 3000 sekä vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh. 02 778 3001.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Lastensuojelu, sijais- ja jälkihuollon tiimi

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on vajaan 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat