Sosiaalityöntekijä - Raaseporin kaupunki

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA LAPSI- JA PERHEPALVELUJEN YKSIKÖSSÄ

Raaseporin kaupunki hakee sosiaalityöntekijää lapsi- ja perhepalvelujen yksikköön 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule mukaan tiimiimme kehittämään lastensuojelun toimintaa ja työmenetelmiä Raaseporin lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä. Sosiaalipalvelujen tuotanto jakautuu seuraavasti: lapsi- ja perhepalvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut.

Lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä on kuusi sosiaalityöntekijää, kuusi perhetyöntekijää, yksi sosiaaliohjaaja, yksi psykiatrinen sairaanhoitaja, kaksi lastenvalvojaa, 1/2 sosiaaliohjaaja lastenvalvojatoiminnassa, yksi kanslisti sekä yksikön päällikkö. Yksikön toimitilat sijaitsevat Tammisaaressa, Karjaalla on myös vastaanottopiste. Työskentelemme työpareissa lastensuojelun asiakasasioissa esimiehen ja työtiimin tiiviillä tuella. Olemme saaneet koulutuksen THL:n systeemisen lastensuojelun toimintamallista ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti. Sosiaalityöntekijällä on työssään vahva tuki sosiaaliohjaajan, psykiatrisen sairaanhoitajan ja perhetyöntekijän resursseista päivittäisessä operatiivisessa työssä. Sosiaalityöntekijä osallistuu viikoittain yksikön tiimipalaveriin ja sen lisäksi hänellä on säännöllisiä kollegiaalisia palavereita missä on mahdollisuus kollegiaaliseen tukeen, pohdintaan ja konsultointiin asiakastyöhön liittyen. Meillä on säännöllinen työnohjaus. Raaseporin kaupunki antaa mahdollisuuden etätyöhön.

Kelpoisuus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukaan, hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Aikaisempi työkokemus korjaavasta lastensuojelusta lasketaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin.
Työ on pitkäjaksoista ja työskentelet paljon moniammatillisissa tiimeissä. Työnohjaus on mahdollista.
Palkkaus KVTES:n mukaan 3650 euroa kuukaudessa lisäksi maksetaan rekrytointilisä. Koeaika 6 kuukautta. Oma auto on eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antaa Lenita Lehtikangas puh. 019-289 2262, sähköposti lenita.lehtikangas@raasepori.fi 18.7.2021 asti ja Theresa Vihlman puh. 019-289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi 19.7.2021 jälkeen.

Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 370627. Hakuaika päättyy 2.8.2021 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Lenita Lehtikangas puh. 019-289 2262, sähköposti lenita.lehtikangas@raasepori.fi 18.7.2021 asti ja Theresa Vihlman puh. 019-289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi 19.7.2021 jälkeen.

Lisätietoja

Lapsi- ja perhepalvelut

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat