Sosiaalityöntekijä - Raaseporin kaupunki


Sosiaalityöntekijän virka vammaispalvelussa

Raaseporin kaupunki hakee sosiaalityöntekijää sosiaalipalveluiden vammaispalvelutiimiin 1.9.2021 alkaen. Hakuaikaa jatketaan pätevien hakijoiden puuttuessa.

Tule mukaan kehittämään Raaseporin sosiaalipalveluja! Jos pidät asiakkaille tarkoitettujen palvelujen koordinoimisesta, tämä työ on sinua varten. Työnkuvaan sisältyy myös etätyömahdollisuus. Tarjoamme mielenkiintoisen, mielekkään, vaihtelevan ja haastavan työn. Etsimämme henkilö on energinen ja viihtyy tiimityössä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Odotamme henkilöltä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, kykyä ottaa omaa vastuuta ja positiivista suhtautumista uusiin työtapoihin sekä halua osallistua toiminnan kehittämiseen.

Sosiaalipalvelujen tuottaminen jakautuu lapsi- ja perhepalveluihin, aikuissosiaalityöhön ja vammaispalveluihin.

Tiimiisi kuuluu kolme sosiaaliohjaajaa, työelämävalmentaja, kaksi sosiaalityöntekijää kansliahenkilökuntaa ja yksikönpäällikkö. Nyt haettu sosiaalityöntekijä tulee työskentelemään asiakkaiden parissa sekä itsenäisesti että pareittain. Yksikön työtilat sijaitsevat Tammisaaressa, mutta vastaanottopiste on myös Karjaalla. Sosiaalityöntekijä osallistuu viikoittain tiimin kokouksiin, jossa saa kollegiaalista tukea, ajatuksia ja konsultaatiota asiakastyöhön.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakas- ja palvelusuunnitelmien laatiminen. Tehtävät koskevat henkilökohtaista avustamista, asuntojen muutostöitä, apuvälineitä, sopeutumisvalmennusta, kuljetuspalvelua, erityishuoltoa, omaishoitoa ynnä muuta.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalityöntekijä (sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 mukaan); lisäksi vaatimuksena on hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Opiskelija, joka on 12 §:n mukaisesti suorittanut hyväksytysti aineopinnot ja käytännön harjoittelun, voi jättää hakemuksensa ja hänelle voidaan tarjota määräaikainen työsuhde.

Aikaisempi kokemus psykososiaalisella työalalla ja/tai vammaisten parissa lasketaan eduksi. Työ edellyttää ajokorttia, ja mahdollisuus käyttää omaa autoa on suositeltavaa.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Raaseporissa noudatetaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja ajalla 19-22.7.2021 antaa Lena Westerholm, puh. 019 289 2279 tai sähköpostitse lena.westerholm@raseborg.fi

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 372586. Hakuaika päättyy 16.8.2021 klo 9.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja ajalla 19-22.7.2021 antaa Lena Westerholm, puh. 019 289 2279 tai sähköpostitse lena.westerholm@raseborg.fi

Lisätietoja

Vammaispalvelu

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat