Haemme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ PERHESOSIAALITYÖHÖN

Etsimme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lastensuojelutyötä sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä. Tehtäviin sisältyy mm. palvelutarpeen arviointien tekeminen ja lastensuojelutarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit lastensuojelun avo- ja sijaishuollon asiakkaina olevien lasten vastuusosiaalityöntekijänä sekä sosiaalihuoltolain mukaista erityistä tukea tarvitsevien lasten omatyöntekijänä.

Vaihtoehtoisesti palkkaamme vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen sijaispätevän sosiaalityön opiskelijan, jolle voimme tarjota sopimuksen mukaan palkallisia opintopäiviä opintojen loppuun saattamiseksi. Vaihtoehtoisesti voimme palkata myös sosionomin valmistelemaan sosiaalityöntekijöille erityisesti uusien asiakkaiden palvelutarpeen arviointeja, tekemään palvelupäätöksiä, toimimaan työparina lastensuojeluasiakkuuksien hoitamisessa ja omatyöntekijänä sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa.

Perhesosiaalityön tiimiin kuuluu 6 sosiaalityöntekijää, 1 lastensuojelun palveluohjaaja, 2 perhekeskuksen palveluohjaajaa, 4 perhetyöntekijää ja 2 lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, säännöllisen työnohjauksen, asiantuntijaryhmän tuen, kilpailukykyisen palkan, oman työhuoneen, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen. Tiimin käytössä on oma auto ja etätyömahdollisuus.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka on haettavana 7.9.2021 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (3650,25 eur/kk).
Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/15 § 7) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta lastensuojelutyöstä sekä positiivista asennetta työtäsi kohtaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, p. 050 551 0978, sanna.kortesoja@janakkala.fi.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 20.10.2021 klo 12.00.
Hakuaikaa jatkettu: Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Perhepalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat