Sosiaalityöntekijä - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnan lapsiperheiden sosiaalipalveluissa on haettavana
sosiaalityöntekijän vakituinen virka.

Lapsiperheiden sosiaalipalveluiden tiimi vastaa lastensuojelusta, lapsiperheiden sosiaalityöstä, perheoikeudellisista palveluista, perhetyöstä sekä lapsiperheiden kotipalvelusta. Tiimissä työskentelee neljä sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, perhetyön ohjaaja, perhetyöntekijä sekä lähihoitaja.

Tiimiin haetaan lapsiperheiden sosiaalipalveluiden kokonaisuuden kehittämisestä innostunutta sosiaalityöntekijää. Auki olevassa virassa työ on painottunut lastensuojeluun sekä lastenvalvojan tehtäviin, jossa työparina toimii sosiaaliohjaaja (YAMK). Työnkuvaan on kuitenkin mahdollista vaikuttaa omien vahvuuksien ja oman kiinnostuksen mukaan. Työhön sisältyy virka-aikaista sosiaalipäivystystä ja työ vaatii ajoittain oman auton käyttöä.

Arvostamme kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa, lainsäädännön tuntemista, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä positiivisen, ammattitaitoisen, toisiaan tukevan ja kehittämismyönteisen tiimin. Meillä on ajanmukaiset työvälineet, oma työhuone, liukuva ja joustava työaika sekä etätyömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015, 7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä Valviran laillistus. Valitun tulee toimittaa ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työehdot ovat SOTE-sopimuksen mukaiset ja palkkaus määräytyy työn vaativuuden mukaan. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Työhakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 6.10.2021 klo 15 mennessä. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalityön päällikkö Katja Sipiläinen, p. 050 3226367, katja.sipilainen@hameenkyro.fi

Lisätietoja

Perhe- ja sosiaalipalvelut

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 10, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat