Sosiaalityöntekijä - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen lastensuojelun ja perhesosiaalityön avopalveluiden tiimissä on auki sosiaalityöntekijän virka 1.1.2022 alkaen. Tervetuloa osaksi ammattitaitoista ja kokenutta tiimiä!

Kirkkonummella lastensuojelua ja sosiaalihuoltolain mukaista lapsiperhetyötä tehdään perhesosiaalityön yksikössä, jossa on kolme tiimiä: ensiarvio-, avopalveluiden- ja sijais- ja jälkihuollon tiimit. Sosiaalityöntekijää haetaan avopalveluiden tiimiin, missä työskennellään sekä lastensuojelun avohuollon että sosiaalihuoltolain mukaisten asiakasperheiden kanssa. Avopalveluiden tiimissä on johtava sosiaalityöntekijä, 7 sosiaalityöntekijää ja 4 sosiaaliohjaaja, tukiperhetoiminnan koordinaattori sekä lastenvalvoja.

Kirkkonummella perhesosiaalityön yksikön työntekijöiden työtä ja työhyvinvointia tukevat hyvät rakenteet ja vahva esihenkilöiden tuki. Kirkkonummella on käytössä lastensuojelun systeeminen työote ja systeemiset case-tiimit ovat säännöllisesti. Niihin osallistuu ulkopuolinen perheterapeutti. Lisäksi säännöllinen asiakasohjaus tuo mahdollisuuden reflektoida omien asiakaslasten ja -nuorten palvelun tarpeita työparin ja esihenkilön kanssa. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden etätyön tekemiseen. Oma auto ei ole välttämätön.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3 780,38 €/kk. Lisäksi maksetaan rekrytointilisää kuuden kuukauden koeajan jälkeen kuuden kuukauden ajalta 150 €/kk.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 27.10.2021 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 387839).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhesosiaalityön palvelupäällikkö Maaret Manninen 040-741 0892
Vs. avopalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Merja Komulainen 040-759 1149

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Perhepalvelut, Perhesosiaalityö

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat