Salon kaupungin perhesosiaalityön palveluissa kasvatus- ja perheneuvolassa on haettavana sosiaalityöntekijän virka

Salon kaupungin perhesosiaalityön palveluissa on haettavana kasvatus- ja perheneuvolan sosiaalityöntekijän virka 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Kasvatus- ja perheneuvolan sosiaalityöntekijä työskentelee moniammatillisessa tiimissä. Tiimiin kuuluu neljä sosiaalityöntekijää, viisi psykologia, konsultoiva lastenpsykiatri sekä toimistosihteeri. Perheneuvolan sosiaalityöntekijän työ on monipuolista, lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus- ja hoidollista työtä sekä ohjausta ja neuvontaa. Tehtäviin kuuluvat perheen vuorovaikutussuhteiden ja vanhemmuuden tukeminen sekä työskentelyä perheen muutostilanteissa. Työhön sisältyy yhteistyötä eri lapsiperheiden parissa työskentelevien tahojen kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta kasvatus- ja perheneuvolatyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä työskentelyn kehittämiseen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus sekä työhön liittyvä perehdytys ja täydennyskoulutus.

Salon perhesosiaalityössä ollaan innostuneita ja kehittämismyönteisiä. Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa osaavaan ja mukavaan työyhteisöömme.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3790,10 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 388399.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai vastaava vähintään lukuvuoden pituinen lasten ja perheiden kohtaamiseen valmiuksia antava jatkokoulutus tai perheterapia- tai muu soveltuva terapiakoulutus.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatus- ja perheneuvolan johtava sosiaalityöntekijä Päivikki Franck ma-pe klo 11.30-12. puh 02 778 3502 sekä sosiaalityöntekijä Pia Pelkonen puh. 02 778 3511.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kasvatus- ja perheneuvolan sosiaalityöntekijä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 29.10.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatus- ja perheneuvolan johtava sosiaalityöntekijä Päivikki Franck ma-pe klo 11.30-12. puh 02 778 3502 sekä sosiaalityöntekijä Pia Pelkonen puh. 02 778 3511.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kasvatus- ja perheneuvola

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 11, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat