test
Sosiaalityöntekijä - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan työikäisten palveluiden mielenterveys- ja päihdepalveluiden palveluyksikössä on haettavana sosiaalityöntekijän vakituinen virka. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakijalta toivotaan mielenterveys- ja päihdetyön tuntemusta.

Kirkkonummen mielenterveys- ja päihdepalvelut tarjoavat avohoidollisia palveluita mielenterveys- ja päihdeongelmaisille (alkoholi, huumeet, lääkkeet) ja peliongelmaisille sekä heidän läheisilleen. Sosiaalityöntekijä työskentelee moniammatillisessa tiimissä.

Sosiaalityöntekijän pääasiallisiin tehtäviin kuuluu työikäisten mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelmien laatiminen, asumispalveluiden järjestäminen, päätöksenteko sekä monialainen yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä, aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja. Työ edellyttää joustavuutta, halua kehittyä sekä reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi tehtävässä toivotaan riittävää sosiaalihuollon lainsäädännön tuntemusta ja kokemusta työskentelystä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus KVTES:n mukaan. Lisäksi maksetaan rekrytointilisää kuuden kuukauden koeajan jälkeen kuuden kuukauden ajalta 150 €/kk.

Hakemukset toimitetaan 10.12.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 389245).

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon jatkohaussa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen palvelupäällikkö Kari Kopra puh. 040-7075118 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

PERUSTURVAN PALVELUALUE, Työikäisten palvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat