Sosiaalityöntekijä - Kangasalan kaupunki

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella on haussa 31.10.2021 klo 15.00 mennessä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakituinen virkasuhde sijais- ja jälkihuollon lastensuojelussa 22.11.2021 alkaen.

Haluatko työskennellä työpaikassa, jossa Sinulla on huippukollegat ja, jossa työnantaja tarjoaa joustavuutta työaikaan. Jossa työhyvinvoinnistasi välitetään ja, jossa asiantuntemustasi arvostetaan. Tule Sinä kertomaan meille, millainen on Sinun unelmaduunisi lastensuojelun sijais- ja jälkihuollossa!

Haluaisimme kuulla Sinusta!

Työ sisältää lastensuojelun sijaishuollon- ja jälkihuollon tehtäviä. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen virka-aikaiseen sosiaalipäivystysrinkiin. Työtehtäviin kuuluvat myös olosuhdeselvitykset Käräjäoikeudelle.

Tarjoamme osaavan, kehittyvän ja kokeilevan lastensuojelun tiimin, jossa pääset tekemään antoisaa ja itsenäistä lastensuojelutyötä! Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen lastensuojelun tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia, toimistosihteeri sekä johtava sosiaalityöntekijä, jotka tukevat ja jeesaavat Sinua työssäsi! Tietenkin Sinun tukenasi on myös ryhmätyönohjaus ja työparityöskentely. Työyhteisön käytössä on myös psykiatrinen erikoissairaanhoitaja ja päihdetyöntekijä.

Meillä on positiivinen ja mukava työyhteisö, jossa myös huumori kukkii. Työyhteisössämme ylläpidetään aktiivista ja avointa vuoropuhelua ja keskitymme asioihin, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä tähtäimellä. Työyhteisössämme kunnioitamme ja välitämme Sinusta!

Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet. Meillä on myös työhyvinvointia edistävää toimintaa! Pääset halutessasi vapaa-ajallasi nauttimaan kulttuurin riennoista ja kohottamaan sykettä liikunnallisten harrastusten parissa. Työaika on joustava sisältäen liukuvan työajan ja työaikapankin sekä etätyömahdollisuuden. Sosiaalityöntekijöillä on oma työhuone. Lastensuojelussa kehitetään systeemisen lastensuojelun menetelmiä.

Palkka on 3 571,23 €/kk, toki voit aina myös esittää palkkatoiveesi.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Määräaikaisesti enintään vuodeksi voidaan virkaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun (em. lain 12 §). Edellytämme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, kykyä sekä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn että tiimityöhön ja hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä intoa kehittää työtä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Määräaikaisessa virkasuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja toistaiseksi voimassaolevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti 16.11.2021 iltapäivällä.

Lisätiedot:
johtava sosiaalityöntekijä Katariina Liimatainen, 040 1336305, katariina.liimatainen@kangasala.fi
Syyslomaviikolla lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Gold, 044 4813190, minna.gold1@kangasala.fi

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Katariina Liimatainen, 040 1336305, katariina.liimatainen@kangasala.fi
Syyslomaviikolla lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Gold, 044 4813190, minna.gold1@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä, yli 31 000 asukkaan kaupunki, kauniissa harju- ja järvimaisemissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa palvelut lähes 40 000 asukkaalle.


Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat