test
Sosiaalityöntekijä - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen Perhe- ja sosiaalipalveluissa on avoinna 4.11. - 30.11.2021 sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassa oleva virka.

Virka sijoittuu lasten, nuorten ja perheiden palveluihin 65 % ja aikuissosiaalityöhön 35 %.

Lasten, nuorten ja perheiden tiimi vastaa lapsiperheiden sosiaalityöstä, perheoikeudellisista palveluista, lastensuojelusta, perhetyöstä sekä lapsiperheiden kotipalvelusta. Tiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaaja, kaksi ja puoli perhetyön ohjaajaa ja kolme perhetyöntekijää.

Aikuissosiaalityön tehtävät mm. asiakkaiden elämäntilanteen, ongelmien ja voimavarojen kokonaisarviointia, asiakassuunnitelmien laatimista ja päätöksentekoa. Asiakkainasi ovat Haapaveden kaupungin ja Pyhännän kunnan sosiaalipalveluja tarvitsevat henkilöt. Aikuissosiaalityön tiimissä lisäksesi työskentelee kaksi sosiaaliohjaajaa.

Työhön sisältyy virka-aikaista sosiaalipäivystystä ja työ vaatii oman auton käyttöä.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi tuottaa 1.1.2019 alkaen Pyhännän kunnan asukkaille sosiaalihuollon, vanhustenhuollon ja kehitysvammahuollon palvelut Haapaveden kaupungin ja Pyhännän kunnan hyväksymän yhteistoimintasopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) § 3 ja § 7 mukainen pätevyys sekä Valviran laillistus. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen.

Meillä on ajanmukaiset työvälineet, oma työhuone, liukuva ja joustava työaika sekä etätyömahdollisuus.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työaikasi on 37,75 / vko. Työehdot ovat SOTE-sopimuksen mukaiset ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden mukaisesti.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen: Sosiaalitoimisto, PL 40, 86601 Haapavesi, kuoreen merkintä: sosiaalityöntekijän virka

Lisätietoja

https://www.sotehelmi.fi/perhe-ja-sosiaalipalvelut-0

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos 044 7591 271 tai perusturvajohtaja Ritva Hantula 044 7591 460
sähköposti: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Sosiaalitoimi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia ja ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat