test
Sosiaalityöntekijä - Raaseporin kaupunki

Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijä työllisyyspalveluihin

Raaseporin kaupunki hakee sosiaalityöntekijää työllisyyspalveluihin sijoittuvaan aikuisten sosiaalityöhön.

Tule mukaan kehittämään Raaseporin sosiaalipalveluja! Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn sosiaalipalveluosastolla. Osasto koostuu lapsi- ja perhepalveluista, aikuissosiaalityöstä ja vammaispalveluista.

Haemme nyt kokoaikaista sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti työskentely Raaseporin työttömien kanssa kuntakokeilun puitteissa sekä työllisyyspalveluissa. Asiakkaiden tilanteen kartoittaminen, asiakassuunnitelmat, palvelutarpeen arviointi ja dokumentointi ovat tärkeä osa työtehtäviä.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalityöntekijän kelpoisuus sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7 § mukaan, Valviran rekisteröinti sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen taito.

Etsimämme henkilö on energinen ja viihtyy tiimityössä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Odotamme henkilöltä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, kykyä ottaa omaa vastuuta ja positiivista suhtautumista uusiin tapoihin ajatella ja sekä halua osallistua ja kehittää toimintaamme, jotta voimme paremmin tukea ja ohjata asiakkaita heidän yksilöllisessä muutostyössään.

Aikuissosiaalityö on vaihtelevaa ja innostavaa ja vaatii joustavuutta sekä sopeutumiskykyä ja uudenlaista ajattelua. Apunasi on oman tehtävätiimisi lisäksi laaja moniammatillinen osaamisverkosto sekä kunnan sisällä että kunnassa toimivien yhteistyökumppaneiden keskuudessa.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa Susann Forstén, 019 289 2252, susann.forsten@raasepori.fi, tai Stefan Fri, 019 289 2288, stefan.fri@raasepori.fi.

Hakuaika pidennetään, aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 394063. Hakuaika päättyy 8.2.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Susann Forstén, 019 289 2252, susann.forsten@raasepori.fi, tai Stefan Fri, 019 289 2288, stefan.fri@raasepori.fi

Lisätietoja

Aikuissosiaalityö

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat