test
Sosiaalityöntekijä - Tervolan kunta

Tervolan kunnassa on haettavana 7.12.2021 klo 12 mennessä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA,
hakuaikaa on jatkettu.

Haemme sosiaalityön tiimiimme sosiaalityöntekijää. Tiimiin kuuluvat lisäksi toinen sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja ja sosiaalijohtaja.

Tehtävässä pääset käyttämään osaamistasi laajasti. Tehtäviisi kuuluu ohjausta ja neuvontaa, palvelutarpeen arviointia, päätöksentekoa mm. vammaispalveluiden, päihdehuollon, kuntouttavan työtoiminnan, toimeentulotuen ja lastensuojelun osalta. Tehtävään sisältyy myös vanhussosiaalityötä.

Odotamme sinulta kehittämisotetta, avoimuutta uusille asioille, pitkäjänteisyyttä, rohkeutta, hyviä yhteistyötaitoja ja paineensietokykyä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä

Kelpoisuus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 § ja 32 §) mukaisesti eli edellytämme sosiaalityöntekijän kelpoisuutta ja oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia. Lisäksi arvostamme käytännön kokemusta sosiaalityöstä. Mikäli kelpoista hakijaa ei löydy, voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti laissa mainituin edellytyksin.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaisesti. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksen. Tervolan kunta on savuton työyhteisö.

Valituksi tulleen on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 7.12.2021 klo 12.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaali- ja terveysosasto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä sosiaalityöntekijän virka.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mika Simoska, puh. 040 506 2928.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mika Simoska, puh. 040 506 2928.

Lisätietoja

Tervolan kunta

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat