test
Sosiaalityöntekijä - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojeluun toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Haemme kokeneeseen joukkoomme sosiaalityöntekijää lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon tiimiin. Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Myös sosiaalityön opiskelijat huomioidaan, mikäli riittävät, sijaisuuteen edellytettävät sosiaalityön opinnot on suoritettu.

Työnkuva virkaan valittavalla painottuu jälkihuoltoon. Työskentely on tiimityötä. Lastensuojelu on jaettu alkuarviointiimiin, avohuoltoon sekä sijais- ja jälkihuoltoon. Työskentelyämme ohjaa systeeminen työote. Savonlinnan toimipisteen lastensuojelutehtävissä työskentelee 8 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja erityistyöntekijä (perheterapeutti) sekä lastenvalvoja. Lisäksi Sosteri vastaa sosiaalihuollon viranomaistyöstä Sulkavalla ja Rantasalmella, joissa työskentelee 2 sosiaalityöntekijää ja yksi sosiaaliohjaaja. Sosterilla on oma 14-paikkainen lastensuojeluyksikkö lasten- ja nuortenkoti Kuutti. Lastensuojelussa työskentelee lisäksi 9 perhetyöntekijää ja vastaava ohjaaja sekä kaksi lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijää. Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti ja auton käyttö on eduksi. Sosiaalityöntekijän on mahdollista työskennellä myös sosiaalipäivystyksessä varallaolona.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Tehtäväkohtainen palkka lastensuojelun sosiaalityössä on 3600,00 euroa. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetesti ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002 ). Viran täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 395817.

Tervetuloa sosterilaisten joukkoon!

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa
johtava sosiaalityöntekijä Tiina Strandén, p. 044 417 4132.
Sähköposti: tiina.stranden@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelun sosiaalityö

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat