test

Hakuaikaa jatkettu.

Kempeleen kunnan sosiaalipalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän määräaikainen virka ajalle 1.12.2021 - 31.12.2022. Haettava tehtävä kohdentuu ensisijaisesti työikäisten palveluihin.

Sosiaalityöntekijänä vastaat työikäisten palveluiden sosiaalityöntekijän tehtävistä ja asiakasprosesseista sekä arvioit ja koordinoit asiakkaan palvelukokonaisuuksia yhdessä asiakkaan ja monialaisten verkostojen kanssa. Työikäisten palveluiden sosiaalityöntekijän tehtävät sisältävät myös virka-aikaista sosiaalipäivystystä ja taloudellisen tuen myöntämistä asiakkaille. Asiakkaat ovat pääasiassa erityistä tukea tarvitsevia.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 § mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelyn taitoja sekä moniammatillista työotetta. Lisäksi arvostamme aloitekykyä sekä myönteistä asennetta kehittämiseen ja koulutukseen. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamisessa. Työhön sisältyy myös osallistuminen virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen. Kokemus sosiaalityöstä /työikäisten palveluista katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Työhön tarjoamme työyhteisön ja tiimin tuen sekä säännöllisen työnohjauksen.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen virkasuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 15.12.2021 klo 15:00 mennessä. Määräaikainen virka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Holmström, puh. 050-4636316. Parhaiten minut tavoittaa klo. 15-16 välillä tai voit laittaa tekstiviestin, niin otan sinuun yhteyttä.

Lisätietoja

Sosiaalipalvelut

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat