test
Sosiaalityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Hei Sinä sosiaalityöntekijä!
Kiinnostaisiko sinua näköalapaikka lapsiperhepalvelujen keskiössä U-soten palveluksessa?

Etsimme vahvistusta perhekeskuksen tiimiimme sosiaalityöntekijän tehtäviin.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti perhekeskuksen kehittämiseen ja perhekeskus on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Etsimme Sinua vakituiseen sosiaalityöntekijän virkaan. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu uusikaupunkilaisten sekä Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueen lasten (0-18 vuotta) ja perheiden tukeminen ja myönteisen kehityksen edistäminen. Sosiaalityöntekijän työtehtävä muodostuu lapsiperheiden sosiaalityöstä sekä kasvatus- ja perheneuvonnasta sisältäen mm. lasten kasvuun ja kehitykseen, perhe-elämään, ihmissuhteisiin ja sosiaalisiin taitoihin liittyvää arviointia ja ohjausta sekä konsultaatio- ja verkostotyötä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja ja aktiivista työotetta.

Lapsiperhepalveluissa työskentelee palveluyksikön esimiehen lisäksi arviointitiimissä sosiaalityöntekijä ja kaksi sosiaaliohjaajaa sekä muualla lapsiperhepalveluissa viisi sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, kaksi psykologia, psykiatrinen sairaanhoitaja ja viisi perhetyöntekijää. Lisäksi lapsiperhepalveluita täydentää osa-aikainen perheterapeutti ja lastenpsykiatri.

Sosiaalityöntekijä toimii oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä. Sosiaalityöntekijä työskentelee yhteistyössä varhaiskasvatuksen, koulujen oppilashuollon ja sivistystoimen henkilöstön, lastenneuvolan ja kouluterveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa. Lisäksi on mahdollisuus olla osallisena kriisiryhmässä, joka osaltaan tukee kuntalaisia äkillisten kriisien kohdatessa.

Arvostamme
- Aikaisempaa kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä työstä
- Kokemusta moniammatillisesta työstä
- Kasvatus- ja perheneuvontatyön erikoistumiskoulutusta, soveltuvaa terapiakoulutusta tai muuta työhön valmiuksia antavaa lisäkoulutusta
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kehittämismyönteisyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Kilpailukykyisen palkan 3735,57 €/kk
- Perehdytyksen työhösi
- Etätyömahdollisuuden
- Työnohjauksen
- Hyvät työtilat ja välineet
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lapsiperhepalvelujen yksikön esimies Anu Mäkelä puh. 040 839 7345
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.
Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat