test
Sosiaalityöntekijä - Kangasalan kaupunki

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, vakituinen virkasuhde Työikäisten sosiaalipalveluissa Kangasala toimipisteessä

Haluatko työskennellä työpaikassa, jossa Sinulla on huippukollegat ja, jossa työnantaja tarjoaa joustavuutta työaikaan? Jossa työhyvinvoinnistasi välitetään ja, jossa asiantuntemustasi arvostetaan.

Haluamme kuulla Sinusta!

Tarjoamme osaavan ja mukavan työikäisten tiimin, jossa pääset tekemään antoisaa ja itsenäistä sosiaalityötä aikuisten parissa!

Työikäisten sosiaalipalvelujen sosiaalityöntekijän pääsääntöiset työtehtävät ovat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen, monialainen verkostotyö sekä ehkäisevä ja täydentävä toimeentulotuki erityisen tuen tarpeessa oleville aikuisille.

Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet. Meillä on myös työhyvinvointia edistävää toimintaa! Pääset halutessasi vapaa-ajallasi nauttimaan kulttuurin riennoista ja kohottamaan sykettä liikunnallisten harrastusten parissa. Työaika on joustava sisältäen liukuvan työajan ja työaikapankin sekä etätyömahdollisuuden. Meillä sosiaalityöntekijä voi tehdä myös lyhyempää työviikkoa työaikapankkia ja liukuvaa työaikaa hyödyntäen. Sosiaalityöntekijöillä on oma työhuone.

Palkkaus muodostuu kokonaisuudesta, jossa tehtäväkohtainen palkka 3 271,23 euroa/kk, kokemuslisä henkilön työkokemuksen mukaisesti sekä tarvittaessa rekrytointilisä. Voit myös aina esittää palkkatoiveesi. Palvelussuhteen ehdot ovat Sote-sopimuksen ja Kvtes:n mukaiset.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Määräaikaisesti enintään vuodeksi voidaan virkaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun (em. lain 12 §). Arvostamme kokemusta työikäisten kanssa työskentelystä, kykyä sekä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn että tiimityöhön ja hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä intoa kehittää työtä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Määräaikaisessa virkasuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalipalvelujen johtaja Jenni Halava, 040 652 9698, jenni.halava@kangasala.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Katariina Liimatainen, 040 133 6305, katariina.liimatainen@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle.


Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat