test
Sosiaalityöntekijä - Loimaan kaupunki

Etsimme juuri sinua, huippusossu! Omaatko hyvän huumorintajun (huonokin käy), ja haluaisit työskennellä innostavassa sekä kehittämismyönteisessä työyhteisössä?

Pääset mukaan kehittämään uutta perhekeskusta Loimaalle. Tulevaan perhekeskukseen kuuluu nykyiset lastensuojelu, perheneuvola, perhepalvelut sekä lapsiperheiden kotipalvelu. Perhekeskuksen myötä sukellamme systeemisyyden syvään päähän ja pääsisitkin mukaan kehittämään ja vahvistamaan Loimaan omaa systeemistä mallia.
Hoidat työsi tunnollisesti ja kanssasi työn rytmi, tehtävien jakaminen ja työn haasteisiin vastaaminen sujuvat ongelmitta.

Haasteista huolimatta meillä on hauskaa! Perhekeskuksen väki on välitöntä ja yhteinen tekeminen ulottuu myös vapaa-ajallekin. Hae pikaisesti joukkoomme, niin ehdit vielä mukaan suunnittelemaan työyhteisön kevään yhteisiä rientoja.

Loimaan kaupungin perhesosiaalityöhön haetaan sosiaalityöntekijää (virka), jonka työtehtäviin kuuluvat lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden asiakkaiden vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen sekä muu lapsiperheiden sosiaalityö. Verkostotyöskentely on olennainen osa työtehtäviä. Toimit tiiviissä yhteistyössä lastensuojelun, perhepalveluiden, lapsiperheiden kotipalvelun sekä perheneuvolan kanssa. Sinulta edellytetään moniammatillisen yhteistyön taitoja myös muiden lapsiperheiden parissa työskentelevien kanssa. Työntekijällä on mahdollisuus työnohjaukseen. Työyhteisössä pidämme tärkeänä yhteistyön sujuvuutta, työssä jaksamista tukevaa ilmapiiriä, joustavuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tehtävään vastaanottavalle maksetaan 1000€ rekrytointilisä 6 kk sitoutumisen jälkeen ja toinen 1000€ rekrytointilisä vuoden palveluksen jälkeen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Eduksi katsotaan työkokemus lapsiperheiden kanssa tehdystä työstä. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aikuis- ja vammaispalvelupäällikkö Vesa Helin, vesa.helin@loimaa.fi
Sosiaali- ja terveysjohtaja Timo Hokkanen, timo.hokkanen@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

Loimaan kaupunki Loimaa nyt ja ennen Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Matkailijoita kiinnostavat mm. Suomen maatalousmuseo Sarka, Alastaro Circuit, Harjureitti, Alpo Jaakolan Patsaspuisto ja Alastaro Golf.


Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat