Sosiaalityöntekijä (4) / Vammaispalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin Vammaispalvelut tuottaa monipuolisia vammaispalveluja Tampereella ja Orivedellä. Sosiaalityöntekijänä vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä yhteiskunnassa. Haluamme olla asiantuntemuksestaan tunnettu yhteisö, jossa jokainen sosiaalityöntekijä viihtyy sekä tulee kuulluksi. Tule mukaamme rakentamaan laadukasta vammaispalvelua asiakkaillemme!

Vammaispalvelutoimistossa on 11 sosiaalityöntekijää, vastaava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaaliohjaajaa sekä toimistotyöntekijöitä ja esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityö jakautuu neljälle tiimille, jotka ovat palvelutarpeenarvioinnin ja neuvonnan tiimi, lasten ja nuorten tiimi, asumisen tiimi ja kotiin annettavien palvelujen tiimi. Moniammatillinen ja auttavainen työyhteisö on työntekijöiden tukena joka tilanteessa.

Haemme neljää (4) sosiaalityöntekijää vakinaisiin virkoihin Vammaispalvelutoimistoon. Tehtävät sijoittuvat kotiin annettavien palvelujen tiimiin (2), neuvonnan ja palvelutarpeen arvioinnin tiimiin (1) ja lasten ja nuorten tiimiin (1).

Sosiaalityöntekijä toimii Tampereen ja Oriveden kaupunkien yhteistoiminta-alueella. Sosiaalityöntekijä vastaa oman vastuualueensa asiakkaiden viranomaispäätöksistä, palvelutarpeen arvioinnista, palvelusuunnitelmista, asumisen suunnitelmista sekä ohjaamisesta ja neuvonnasta. Tehtävässä työskennellään sosiaaliohjaajan työparina haastavissa asiakastilanteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Eduksi katsotaan vammaispalvelulain mukaisten palvelujen ja kehitysvammahuollon hyvä tuntemus ja kyky laaja-alaiseen ja itsenäiseen toimintaan palvelujen kokonaisuudessa. Työskentely toteutuu yhteistyöverkostoissa ja suorissa asiakastilanteissa, joten työntekijältä vaaditaan erinomaisia yhteystyötaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Tehtävään edellytetään liikkumista Oriveden ja Tampereen kaupungin alueella, joten B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Lasten ja nuorten tiimiin virkaan liittyen valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, puh. 041 730 1322. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 15.6.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan
  • Asiakasohjaus / Vammaispalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TRE-01-585-20
  • 1.8.2020
  • KVTES
  • 15.5.2020 - 15.6.2020 23:59
  • TamperePirkanmaa

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, puh. 041 730 1322. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Asiakasohjaus / Vammaispalvelut
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen asiakasohjausyksikön vammaispalvelutoimisto vastaa vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisista palveluista Tampereella ja Orivedellä. Toimistossa on 11 sosiaalityöntekijän vakanssia, vastaava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaaliohjaajaa sekä toimistotyöntekijöitä ja esimiehenä on johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityö jakautuu neljälle tiimille, jotka ovat palvelutarpeenarvioinnin ja neuvonnan tiimi, lasten ja nuorten tiimi, asumisen tiimi ja kotiin annettavien palvelujen tiimi. Moniammatillinen ja auttavainen työyhteisö on työntekijöiden tukena.