test
Sosiaalityöntekijä - Hausjärven kunta

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi


SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN LASTENSUOJELUUN

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojeluun vakituiseen virkaan 25.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijänä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluvat sekä sosiaalihuoltolain että lastensuojelulain mukainen palvelutarpeen arviointi sekä suunnitelmallinen ja tavoitteellinen sosiaalityö omatyöntekijänä tai lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä avo-, sijais- ja jälkihuollossa.

Etsimme ammattilaista, joilla on kokemusta lastensuojelutyöstä, hyvät vuorovaikutus- ja kirjaamistaidot sekä kykyä ja rohkeutta itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon. Hyödynnämme työskentelyssä systeemistä ajattelutapaa.

Tukenasi työssä on lapsiperhepalvelujen ja lastensuojelun yhteinen tiimi. Teemme tiiviisti yhteistyötä muiden varhaisen tuen yksiköiden, terveydenhuollon ja sivistystoimen toimijoiden kanssa ja kehitämme ennakkoluulottomasti työtämme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden etätyön tekemiseen, säännölliseen työnohjaukseen ja koulutukseen. Tehtäväkohtainen palkka on 3700 € + 200 €/kk rekrytointilisä ajalle 1.1.2022-31.12.2022. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 12 §:n mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen pätevyyden.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustaote. Hausjärven kunta on savuton kunta. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemukset ansioluetteloineen 24.1.2022 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen Keskustie 2-4, 12100 Oitti.
Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen p. 040 330 6610, teija.suorsa-salonen@hausjarvi.fi.
TERVETULOA TÖIHIN HAUSJÄRVELLE!

Lisätietoja

Perusturvatoimi, sosiaalitoimisto

Hausjärvi on yli 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat