test
Sosiaalityöntekijä - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin perusturvatoimialalla on haettavana sosiaalityöntekijän määräaikainen tehtävä, johon sisältyy jälkihuollon sosiaalityöntekijän tehtäviä ja hanketyötä. Tehtävä on auki ajalla 1.2.-31.12.2022. Hanketyö voi jatkua vielä vuodelle 2023.

Tehtävään sisältyy 50% jälkihuollon sosiaalityöntekijän tehtäviä ja 50 % hanketyötä mm. Vahvax- hankkeessa ja Living Lab Pruntsi- hankkeessa. Hankkeissa kehitetään digitaalisia palveluja sekä hyvinvointiteknologiaa asiakaslähtöisesti.

Jälkihuollon sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lastensuojelulain perusteella jälkihuoltoon oikeutettujen asiakkaiden suunnitelmien laatiminen, asiakkaiden tukeminen ja palveluiden järjestäminen yhdessä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa. Jälkihuolto on osana lastensuojelutiimiä, jossa työskentelee palveluesimies, neljä sosiaalityöntekijää, jälkihuollon ohjaaja, sijais- ja tukiperhetyöntekijä sekä neljä perheohjaajaa.

Koulutusvaatimus on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys sekä Valviran ammattihenkilölaillistus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä sovelletaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Palkka: SOTE, Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukainen

Hakuaika 12.1-26.1.2022, aloitus 1.2 2022 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalityön päällikkö Nina Matinlassi, nina.matinlassi@kemi.fi, p. 040-648 5455 tai kehittämispäällikkö Marja Kivekäs, marja.kivekas@kemi.fi, p. 040-677 1119.

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Perusturvatoimiala, Perheiden sosiaalipalvelut ja oppilashuolto

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.


Osoite: Keskuspuistokatu 30, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat