test
Sosiaalityöntekijä - Kangasalan kaupunki

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakituinen virkasuhde perhesosiaalityössä 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Haluatko työskennellä työpaikassa, jossa Sinulla on huippukollegat ja, jossa työnantaja tarjoaa joustavuutta työaikaan. Jossa työhyvinvoinnistasi välitetään ja, jossa asiantuntemustasi arvostetaan. Tule Sinä kertomaan meille, millainen on Sinun unelmaduunisi perhesosiaalityössä!

Haluamme kuulla Sinusta!

Haemme joukkoomme sosiaalityöntekijää 1.2.2022 alkaen vastaamaan lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinneista sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa yhdessä arviointitiimin kanssa. Työtehtävät sisältävät tarvittaessa myös lapsiperheiden kanssa tehtävää suunnitelmallista sosiaalityötä ja ohjausta sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa sekä käräjäoikeudelle tehtäviä olosuhdeselvityksiä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu osallistuminen virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen Kangasalan kaupungin ja Pälkäneen kunnan yhteistoiminta-alueella.

Tiimisi koostuu sosiaalityöntekijöistä, sosiaaliohjaajista ja psykiatrisesta sairaanhoitajasta. Tiimin esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Tiimin asiantuntijoille tullaan osoittamaan oma toimistotyön resurssiosuus palkkaamalla oma toimistosihteeri. Työssäsi sinua tukevat innostavan ja myönteisen tiimisi lisäksi säännölliset ryhmätyönohjaukset, koulutukset, tiivis työskentely perheohjaajien ja lastensuojelun tiimin kanssa.

Meillä on positiivinen ja mukava työyhteisö, jossa myös huumori kukkii. Työyhteisössämme ylläpidetään aktiivista ja avointa vuoropuhelua ja keskitymme asioihin, jotka edistävät hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä. Työyhteisössämme kunnioitamme ja välitämme Sinusta!

Etsimme joukkoomme innostunutta, rohkeaa ja myönteistä persoonaa, jolla on halu kehittyä ja kehittää lapsiperheiden sosiaalipalveluja Kangasala-Pälkäne yhteistoiminta-alueella. Toivomme, että olet avoin ja haasteita pelkäämätön. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä ja arvioinneista sekä sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain tuntemusta.

Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet. Meillä on myös työhyvinvointia edistävää toimintaa! Pääset halutessasi vapaa-ajallasi nauttimaan kulttuurin riennoista ja kohottamaan sykettä liikunnallisten harrastusten parissa. Työaika on joustava sisältäen liukuvan työajan ja työaikapankin sekä etätyömahdollisuuden. Sosiaalityöntekijöillä on oma työhuone.

Palkka on 3 571,23 euroa/kk. Lisäksi maksamme rekrytointilisää 300 euroa/kk. Rekrytointilisä on toistaiseksi voimassa oleva. Maksamme myös sitoutumispalkkiota ensimmäisen vuoden ajalta. Kangasalan kaupunki auttaa tarvittaessa myös asunnon etsimisessä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sote- sopimuksen mukaisesti.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuaikana.
Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Minna Gold, 044 4813190, minna.gold1@kangasala.fi tai
johtava sosiaalityöntekijä Katariina Liimatainen, 040 133 6305. katariina.liimatainen@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle.


Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat