test
Sosiaalityöntekijä - Kangasalan kaupunki

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, vakituinen virkasuhde Työikäisten päihde sosiaalipalveluissa Kangasalan toimipisteessä

Haluatko työskennellä työpaikassa, jossa Sinulla on huippukollegat ja työnantaja tarjoaa joustavuutta työaikaan? Sinun työhyvinvoinnistasi välitetään ja asiantuntemustasi arvostetaan.

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työikäisten sosiaalipalvelun tiimiin, jossa pääset tekemään antoisaa ja itsenäistä sosiaalityötä aikuisten parissa. Meillä voit hyödyntää asiantuntemustasi, kehittää työtäsi ja saat täyden tuen niin työkavereiltasi kuin esihenkilöiltäkin.

Työikäisten päihdesosiaalityöntekijän pääsääntöiset työtehtävät ovat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen ja monialainen verkostotyö erityisen tuen tarpeessa oleville aikuisille. Päätöksentekoa on tiimissä delegoitu sekä sosiaaliohjaajille että sosiaalityöntekijöille. Kiinnitämme huomioita mm. perehdytykseen, työviihtyisyyteen, koulutus- ja kehittymismahdollisuuksiin, kohtuulliseen asiakasmäärään sekä kilpailukykyiseen palkkaukseen. Haluamme Sinun viihtyvän työssäsi ja meidän tiimissä!

Arvostamme kokemusta työikäisten kanssa työskentelystä, kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja tiimityöhön sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Työaika on joustava sisältäen liukuvan työajan, työaikapankin ja etätyömahdollisuuden. Meillä voit tehdä myös lyhyempää työviikkoa työaikapankkia hyödyntäen. Käytössäsi on oma työhuone viihtyisissä toimitiloissa nykyaikaisilla työvälineillä varusteltuna Kangasalan keskustassa. Oma auto on eduksi, mutta ei välttämätön, koska meillä on sosiaalipalvelujen käytössä auto.

Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet. Meillä on myös työhyvinvointia edistävää toimintaa! Pääset halutessasi vapaa-ajallasi nauttimaan kulttuurin riennoista ja kohottamaan sykettä liikunnallisten harrastusten parissa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 § mukainen pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta.

Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaan, voit esittää myös oman palkkatoiveesi.

Pätevien hakijoiden puuttuessa, virkaan voidaan valita enintään vuodeksi sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun (em. lain 12 §).

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Haluamme kuulla Sinusta!

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Määräaikaisessa virkasuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimivastaava-sosiaaliohjaaja Anne Kivistö 040 133 6467
sosiaalipalvelujen johtaja Jenni Halava, 040 652 9698, jenni.halava@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle.


Osoite: Kuohunharjuntie 26, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat