Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion aikuissosiaalityön tulosyksikössä perhe- ja sosiaalipalveluiden Aikuissosiaalityön tulosyksikössä on haettavana

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Viran alkaessa toimipisteenä on Perhepalvelukeskus Ylivieska, mutta hakijalta edellytetään tarvittaessa työskentelyä koko kuntayhtymän alueella asiakastarpeen mukaan.

Sosiaalityö työikäisten parissa on sosiaalista toimintakykyä ylläpitävää ja muutokseen tähtäävää suunnitelmallista sosiaalityötä. Työ sisältää hieman virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen työtehtäviä erikseen sovittuina ajankohtina. Aikuissosiaalityön tulosyksikössä työskentelevät aikuissosiaalityön palvelupäällikön lisäksi kolme sosiaalityöntekijää ja kuusi sosiaaliohjaajaa.

Sosiaalityöntekijänä toimit sosiaalialan ammattilaisena aikuissosiaalityön tiimissä, ja työtehtäviisi kuuluvat asiakkaan vastuutyöntekijänä toimiminen, palveluohjaus, palvelutarpeenarviointi, moniammatillinen verkostoyhteistyö eri toimijoiden kanssa, sekä toimeentulotukityö ja kuntouttavan työtoiminnan tehtäviä. Olemme kehittäneet toimintoja työntekijällä on mahdollista keksittyä enemmän joko sosiaalityön palveluihin tai työllistämispalveluihin. Tarjoamme valitulle mukavan ja ammattitaitoisen lähitiimin, tiiviin lähiesimiehen tuen ja säännöllisen työnohjauksen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, myönteistä asennetta, paineensietokykyä, asiakaslähtöistä työ otetta, sekä luovuutta ja rohkeutta löytää ratkaisuja nopeasti vaihtuvissa työ tilanteissa. Työ vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, että valmiuksia tiimi- ja parityöhön, sekä näkemystä moniammatillisesta verkostotyöstä ja työn kehittämisestä. Arvostamme laaja-alaista kokemusta monipuolisesta sosiaalityöstä. Oman auton käyttömahdollisuus työtehtävien hoitamiseksi on välttämätön.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on savuton työpaikka. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika ja virkaan valitun on ennen työssä aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden tilastaan sekä tartuntalain 48 a § mukainen todistus rokotussuojasta.

Tehtäväkohtainen palkka on 3636 euroa

Virka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Leena Iisakkila puh. 040- 6355 461. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

suunnittelupäällikkö Leena Iisakkila puh. 040- 6355 461. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Aikuissosiaalityö

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat