Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Virkaan kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävät Kiuruveden kaupungissa.Työn tukena toimii perhesosiaalityö, seudullinen lastensuojelutiimi ja palveluita koordinoiva esimies.

Viran kelpoisuutena on laillistetun sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 7 §)

Arvostamme sosiaalityön kokemusta, asiakas- ja verkostotyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Auton käyttö työssä välttämätön.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perhepalveluiden esimies Marja-Liisa Korhonen, puh. 040 5112 423.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän kunnille 31.12.2022 saakka. Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka on huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Nivankatu 31, 74700 Kiuruvesi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat