Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Kangasalan kaupunki

Haluatko työskennellä työpaikassa, jossa Sinulla on huippukollegat ja, jossa työnantaja tarjoaa joustavuutta työaikaan. Jossa työhyvinvoinnistasi välitetään ja, jossa asiantuntemustasi arvostetaan. Tule Sinä kertomaan meille, millainen on Sinun unelmaduunisi lastensuojelun avohuollossa!

Haluaisimme kuulla Sinusta!

Työ sisältää lastensuojelun avohuollon tehtäviä. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen virka-aikaiseen sosiaalipäivystysrinkiin. Työtehtäviin kuuluvat myös olosuhdeselvitykset Käräjäoikeudelle.

Tarjoamme osaavan, kehittyvän ja kokeilevan lastensuojelun tiimin, jossa pääset tekemään antoisaa ja itsenäistä lastensuojelutyötä! Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen lastensuojelun tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia, sosiaaliohjaaja, toimistosihteeri sekä johtava sosiaalityöntekijä, jotka tukevat ja jeesaavat Sinua työssäsi! Tietenkin Sinun tukenasi on myös ryhmätyönohjaus ja työparityöskentely. Työyhteisön käytössä on myös psykiatrinen erikoissairaanhoitaja ja päihdetyöntekijä.

Meillä on positiivinen ja mukava työyhteisö, jossa myös huumori kukkii. Työyhteisössämme ylläpidetään aktiivista ja avointa vuoropuhelua ja keskitymme asioihin, jotka edistävät hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä. Työyhteisössämme kunnioitamme ja välitämme Sinusta!

Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet. Meillä on myös työhyvinvointia edistävää toimintaa! Pääset halutessasi vapaa-ajallasi nauttimaan kulttuurin riennoista ja kohottamaan sykettä liikunnallisten harrastusten parissa. Työaika on joustava sisältäen liukuvan työajan ja työaikapankin sekä etätyömahdollisuuden. Lastensuojelussa kehitetään systeemisen lastensuojelun menetelmiä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 571,23 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme toistaiseksi voimassa olevan rekrytointilisän 300 euroa/kk ja ajalla 1.1.2022-31.12.2022 rekrytointilisän sitoutumislisä 500 euroa/kk. Kangasalan kaupunki auttaa tarvittaessa myös asunnon etsimisessä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Määräaikaisesti enintään vuodeksi voidaan virkaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun (em. lain 12 §). Edellytämme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, kykyä sekä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn että tiimityöhön ja hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Edellytämme myös alan lainsäädännön tuntemusta.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Määräaikaisessa virkasuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista rokotesuojaa

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tule Sinäkin mukaan hyvän piiriin ja täytä hakemus.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Katariina Liimatainen 040 133 6305, katariina.liimatainen@kangasala.fi
Sosiaalityöntekijä Sanna Kankaanpää 0400 702 761, sanna.kankaanpaa@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat