Skip to main content
test

Tervetuloa

SOSIAALITYÖNTEKIJÄKSI PERHESOSIAALITYÖHÖN JANAKKALAAN

Haluatko osaksi huippuosaajien tiimiä, jossa homma hoituu ja tiimin tuki on aina saatavilla. Meillä sinun ei tarvitse työskennellä yksin. Tarjoamme sosiaalityöntekijälle kohtuullisen asiakasmäärän (laki henkilöstömitoituksesta), säännöllisen työnohjauksen, mahdollisuuden osallistua erilaisiin osaamista tukeviin täydennyskoulutuksiin, kuukausittaisen moniammatillisen asiantuntijaryhmän tuen, lakimiehen konsultointimahdollisuuden, yhteiskäytössämme olevan auton, liukuvan työajan sekä joustavan etätyömahdollisuuden. Meillä jokaisella työntekijällä on oma työhuone sekä ajantasaiset työvälineet.

Tämän lisäksi tarjoamme EazyBreak-liikuntaedun sekä uimahallin ja kuntosalien maksuttoman käytön. Työterveytemme hoitaa Terveystalo.

Etsimme kahta (2) sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Teemme yhdennettyä sosiaalityötä. Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lastensuojelutyötä sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä. Tehtäviin sisältyy mm. palvelutarpeen arviointien tekeminen ja lastensuojelutarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit lastensuojelun avo- ja sijaishuollon asiakkaina olevien lasten vastuusosiaalityöntekijänä sekä sosiaalihuoltolain mukaista erityistä tukea tarvitsevien lasten omatyöntekijänä. Työnkuvaa voidaan muokata mahdollisuuksien mukaan hakijan oman kiinnostuksen mukaisesti.

Perhesosiaalityön tiimiin kuuluu 6 sosiaalityöntekijää, 1 lastensuojelun palveluohjaaja, 2 perhekeskuksen palveluohjaajaa, 4 perhetyöntekijää ja 2 lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää. Yksi sosiaalityöntekijöistä toimii lastensuojelun tiimivastaavana.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka on haettavana 17.5.2022 alkaen. Tehtäväkohtainen palkka on 3800,25 eur/kk. Uuden sote-sopimuksen mukainen yleiskorotus lisätään tehtäväkohtaisiin palkkoihin.
Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.
Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/15 § 7) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta lastensuojelutyöstä sekä positiivista asennetta työtäsi kohtaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, p. 050 551 0978, sanna.kortesoja@janakkala.fi ja ajalla 20.6.-17.7.22 sosiaalityöntekijä Suvi Lahti, p. 050 593 8764, suvi.lahti@janakkala.fi.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaikaa jatketaan 22.7.22 klo 12.00 saakka. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Lastensuojelu

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat