Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perhepalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän virka, jonka sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on perhe- ja sosiaalipalvelujen tulosalueen perhetyön tiimissä. Lapsiperheiden perhetyössä työskentelee 2,5 perheohjaajaa ja 4 perhetyöntekijää. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Toimipaikka sijaitsee Haapavedellä, työtä tehdään myös Pyhännän kunnassa.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu suunnitelmallinen sosiaalityö ja sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden järjestäminen, lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen, yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa sekä kehittämistyö. Vastaat osaltaan sosiaalihuoltolain toteuttamisesta ja lasten hyvinvoinnin lisäämisestä. Sosiaalityöntekijänä sinulla on myös mahdollisuus etätyöhön ja joustavaan työaikaan. Työvälineet ovat ajanmukaiset, suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen ja opintojen loppuun saattamista tuetaan.

Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimi- ja parityöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä vaaditaan oman auton käyttöä, koska työ sijoittuu kahden kunnan alueelle.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) mukainen pätevyys, ylempi korkeakoulututkinto (YTM tai vastaava) sekä pääaineen laajuiset yliopistolliset opinnot sosiaalityössä ja Valviran ammattihenkilölaillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti myös sosiaalityöntekijän tutkinnon loppuvaiheen opiskelijalla, joka on suorittanut sosiaalihuollon ammattihenkilölain 12 §:n mukaiset opinnot.

Henkilötodistus, alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 §: n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.

Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti. Rekrytointilisä on 400 €/kk.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Haapaveden kaupunki, Sosiaalitoimisto, PL 40, 86601 Haapavesi. Kuoreen merkintä: sosiaalityöntekijä. Hakemuksia ei palauteta

Lisätietoja

https://www.sotehelmi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos 044 7591 271 tai perusturvajohtaja Ritva Hantula 044 7591
sähköposti: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Sosiaalitoimi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia ja ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat