Skip to main content
test

Kempeleen kunnassa on haettavana kokoaikainen sosiaalityöntekijän vakituinen virka 17.6.2022 alkaen. Haettava tehtävä kohdentuu ensisijaisesti lapsiperheiden palveluihin.

Sosiaalityöntekijänä vastaat lapsiperheiden palveluissa lasten ja perheiden ohjauksesta ja neuvonnasta. Tehtäviisi kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen suunnitelmallinen asiakastyöskentely ja siihen sisältyvien viranhaltijapäätösten tekeminen yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä ja moniammatillisen verkoston kanssa. Työskentely tapahtuu itsenäisesti, työpareittain tai erilaisissa verkostoissa. Työhön sisältyy myös osallistuminen virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelyn taitoja sekä moniammatillista työotetta. Lisäksi arvostamme aloitekykyä sekä myönteistä asennetta kehittämiseen ja koulutukseen. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamisessa. Kokemus sosiaalityöstä ja lapsiperheiden palveluista katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Työhön tarjoamme työyhteisön ja tiimin tuen sekä säännöllisen työnohjauksen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 § mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys tai vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna. Sijaisuuteen valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli kelpoista hakijaa ei löydy, virkaan voidaan määräaikaisesti valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 30.6.2022 klo 15:00 mennessä. Virassa on neljän (4) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Holmström, puh. 050 5681905. Minut tavoittaa parhaiten klo. 15-16 tai laita tekstiviesti niin olen sinuun yhteydessä.

Lisätietoja

Sosiaalipalvelut

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat