Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä työskentelee Iisalmen sosiaalikeskuksen lastensuojelun sijaishuollon tehtävissä. Sijaishuollossa toimii kaksi sosiaalityöntekijää. Sijaishuolto on osa Iisalmen lastensuojelun tiimiä. Tiimin lastensuojelun avohuollossa on neljä sosiaalityöntekijän virkaa ja kaksi palveluohjaajaa. Lastensuojelun sosiaalityö tapahtuu läheisessä yhteistyössä sosiaalihuoltolain mukaisen perhesosiaalityön kanssa. Olennainen osa työtä on yhteistyö eri sosiaalityön osa-alueiden sekä perheiden palveluita järjestävien tahojen kanssa.


Viran kelpoisuutena on laillistetun sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 7 §). Huomioimme myös sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittavat opiskelijat.

Edellytämme hyviä asiakas- ja verkostotyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sosiaalityön kokemus katsotaan eduksi. Auton käyttö työssä välttämätön.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perhesosiaalityön esihenkilö Marja-Liisa Korhonen, puh. 040 5112 423

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän kunnille 31.12.2022 saakka. Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka on huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Virrankatu 2, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat