Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Jämsän kaupunki

Tule täydentämään vammaispalvelujen osaavaa työntekijäjoukkoamme ja ole mukana rakentamassa Jämsän ja yhteistoiminta-alue Kuhmoisten asiakaslähtöisiä vammaispalveluja!

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Lain mukaan sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun (em. lain 12 §).

Arvostamme vammaisalan tuntemusta, osaamista eri palvelujärjestelmistä ja sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännöstä sekä sosiaalityön työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, vastuullisuutta ja kehittämismyönteistä asennetta sekä sitoutuneisuutta työhönsä.
Vammaispalvelulain ja asiakastietojärjestelmä Kanta Effican/potilastietojärjestelmä Lifecaren tuntemus katsotaan eduksi.
Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oma auto tulee olla käytettävissä.
Työskentely tapahtuu itsenäisesti, parityönä, verkostoissa ja moniammatillisissa työryhmissä. Osittainen etätyö on mahdollista.

Jämsän kaupungin vammaispalveluissa työskentelee vammaispalvelupäällikkö, yksi sosiaalityöntekijä, yksi sosiaaliohjaaja, kaksi vammaispalveluohjaajaa, toimistosihteeri ja lähihoitaja-ohjaajat. Lisäksi vammaispalvelut vastaavat kehitysvammaisten asumisyksiköistä Jämsässä ja Kuhmoisissa, Kuhmoisten toimintakeskuksesta ja erityisneuvolatoiminnasta.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä kanssa tehtävä sosiaalityö, asiakkaiden kokonaistilanteen ja palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelmien laatiminen, hakemusten käsittely ja päätöksenteko sekä palvelujen koordinointi yhteistyössä asiakkaan ja hänen palveluverkostonsa ja muun verkoston kanssa.

Tarjoamme kehitysmyönteisen työyhteisön, mukavat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet (älypuhelin, kannettava tietokone, etäyhteydet), mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja vammaispalvelutiimin tuen. Järjestämme työhön tarvittavaa koulutusta ja täydennyskoulutusta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sote sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3600 e/kk.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on toimitettava Kuntarekry-järjestelmään 20.6.2022 klo 15 mennessä. Ansioluettelon voi liittää hakemukseen liitetiedostona. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Jämsän kaupunki työnantajana mittaa työelämänlaatua säännöllisesti. Jämsän kaupunki tukee henkilöstön hyvinvointia mm. tarjoamalla henkilöstölleen Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun.
Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Hakuaikaa jatkettu 27.6.2022 klo 15 asti.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Armi Lehtinen, vammaispalvelupäällikkö, puh. 040 570 1778, armi.lehtinen@jamsa.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimi, vammaispalvelut

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat