Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Hausjärven kunta

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi


SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN LASTENSUOJELUUN

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojeluun vakituiseen virkaan 11.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijänä pääset tekemään asiantuntijatyötä, jossa toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä avo-, sijais- ja jälkihuollossa. Tarvittaessa työ sisältää palvelutarpeen arviointien tekemistä ja toimimista omatyöntekijänä.

Etsimme ammattilaista, joilla on kokemusta lastensuojelutyöstä, hyvät vuorovaikutus- ja kirjaamistaidot sekä kykyä ja rohkeutta itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tukenasi työssä on lastensuojelun tiimi ja kokenut johtava sosiaalityöntekijä. Teemme tiiviistä yhteistyötä terveydenhuollon ja sivistystoimen toimijoiden kanssa ja kehitämme ennakkoluulottomasti työtämme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden omaan työhuoneeseen, etätyön tekemiseen, säännölliseen ryhmätyönohjaukseen ja koulutukseen. Tehtäväkohtainen palkka on 3700 €/kk + 200 €/kk rekrytointilisä 31.12.2022 saakka. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 12 §:n mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen pätevyyden. Opiskelijan opintoihin kuuluvan harjoittelun suorittaminen työn ohessa on mahdollista.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustaote. Hausjärven kunta on savuton kunta. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Edellytämme tartuntatautilain 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemukset ansioluetteloineen 5.7.2022 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen Keskustie 2-4, 12100 Oitti.
Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Tanja Kannonmaa p. 040 330 6619, tanja.kannonmaa@hausjarvi.fi.
TERVETULOA TÖIHIN HAUSJÄRVELLE!

Lisätietoja

Perusturvatoimi, sosiaalitoimisto

Hausjärvi on noin 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat