Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Suonenjoen kaupunki

Tule sosiaalityöntekijäksi Suonenjoelle!

Suonenjoen kaupungin sosiaalilautakunta julistaa haettavaksi sosiaalityöntekijän viran (Uusi virka)

Hakuaikaa jatketaan. Suonenjoen kaupungin sosiaalityön palveluita vahvistetaan uudella sosiaalityöntekijän viralla. Sosiaalityöntekijän virka sijoittuu osittain perhepalveluihin ja osittain aikuissosiaalityön palveluihin. Perhepalveluissa tehtävän kuvaan sisältyy työskentely sosiaalihuoltolain mukaisten, erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Aikuissosiaalityön palveluissa sosiaalityöntekijä työskentelee erityisen tuen tarpeessa olevien työikäisten palveluiden parissa. Sosiaalityöntekijä vastaa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja työikäisten palvelutarpeen arvioinneista, päättää sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden järjestämisestä, tekee suunnitelmallista sosiaalityötä ja toimii erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden omatyöntekijänä. Tehtävän kuvaan kuuluu ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen päätösten tekoa. Työhön sisältyy myös palveluiden kehittämistä ja yhteistyön tiivistämistä terveydenhuollon ja lasten- ja nuorten palveluja tarjoavien tahojen kanssa.
Suonenjoki on aktiivinen ja kehittyvä kaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Suonenjoki sijaitsee noin 50 km ajomatkan päässä Kuopiosta. Myös juna- ja bussiyhteydet toimivat.

Jos harkitset kodin vaihtoa, niin Suonenjoella on erittäin kohtuuhintaisia kerros- ja rivitaloja sekä omakotitaloja keskustassa ja maaseudulta. Lisäksi omakotitalotontteja eri puolilla kaupunkia. Kaupungissa on myös erinomaiset kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet: uusi liikunta- ja uimahalli, ulkoilu- ja latureitit. Kaupunki tukee monipuolisesti työhyvinvointia ja tarjoaa TYHY-toimintaa.

Suonenjoen sosiaalitoimen viihtyisät toimitilat sijaitsevat aivan keskustassa. Jokaisella työntekijällä on oma työhuone. Meillä on myös etätyömahdollisuus eli työtä voi tehdä joustavasti myös kotona etätyöohjeiden mukaisesti. Työssä tukena on perhepalveluiden ja aikuissosiaalityön palveluiden tiimit ja säännöllinen työnohjaus. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa tiimin toiminnasta. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen.
Sosiaalityöntekijän työ edellyttää joustavaa, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja. Aikaisempi kokemus Pro consona-asiakastietojärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi. Työ on luonteeltaan osittain liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.
Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 7§, 32§), rikosrekisteriote sekä sosiaalihuollon ammattihenkikölain mukainen rekisteröinti Valviran rekisteriin. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa haussa huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla on sijaispätevyys toimia sosiaalityöntekijän tehtävässä.
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan tehtävää vastaanotettaessa sekä todistus rokotussuojasta. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virassa on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus SOTE-sopimuksen ja Suonenjoen kaupungin palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 3304,37 €/kk, lisäksi maksetaan rekrytointilisää 200€/kk. Virkaan haetaan sähköisen rekrytoinnin kautta www.kuntarekry.fi 10.7.2022 klo 23.00 mennessä. Varauduthan haastatteluun joka pidetään 14.7.2022 klo 15 alkaen tai sovitusti muuna päivänä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Riikka Järvelin p. 044 7570718, riikka.jarvelin@suonenjoki.fi
(20.6.-8.7.2022 vs. sosiaalijohtaja Margit Laaksonen p. 044 758 1451)

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti.

Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Savuton työpaikka Suonenjoen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat