Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Kangasalan kaupunki

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella on haussa 3.7.2022 klo 15.00 mennessä


Etsimme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen virkasuhteeseen perhesosiaalityöhön ajalle 1.7.2022 - 31.12.2023.

Etsitkö osaamisellesi hyvää ilmapiiriä? Tule Kangasalle.

Tehtävänkuva ja odotukset

Perhesosiaalityöntekijän tehtävässä vastaat palvelutarpeen arvioinneista ja mahdollisesta lastensuojelun tarpeen selvittämisestä sekä suunnitelmallisesta sosiaalihuoltolain mukaisesta sosiaalityöstä ja ohjauksesta. Työssäsi osallistut virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen Kangasalan kaupungin ja Pälkäneen kunnan yhteistoiminta-alueella sekä Käräjäoikeudelle tehtäviin olosuhdeselvityksiin.

Etsimme joukkoomme innostunutta, rohkeaa ja myönteistä persoonaa, jolla on halu kehittyä ja kehittää lapsiperheiden sosiaalipalveluja. Toivomme, että olet avoin ja haasteita pelkäämätön. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä ja arvioinneista sekä sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain tuntemusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa sinua tukee tiimin lisäksi säännölliset ryhmätyönohjaukset, koulutukset, tiivis yhteistyö perheohjaajien ja lastensuojelun tiimin kanssa.

Meillä on positiivinen ja mukava työyhteisö, jossa kehitysmyönteinen työote ja tekemisen meininki. Työyhteisössämme ylläpidetään aktiivista ja avointa vuoropuhelua ja keskitymme asioihin, jotka edistävät hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä. Työyhteisössämme kunnioitamme ja välitämme Sinusta!

Työsuhde ja palkkaus

Työ alkaa 1.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkka on 3571,23 euroa/kk. Lisäksi maksamme rekrytointilisää 300 euroa/kk. Rekrytointilisä on toistaiseksi voimassa oleva.

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sote- sopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a § edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksyttävästi.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:
-Johtava sosiaalityöntekijä Minna Gold (044 481 3190) / ( minna.gold1@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat