Skip to main content
test

SALON PERHETIIMISSÄ ON HAETTAVANA SOSIAALITYÖNTEKIJÄN LYHYTAIKAINEN VIRANSIJAISUUS

Viransijaisuus sopii esim. kesätyöksi opiskelijalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sijaisuus kestää 25.7.2022 saakka. Sijaisuudelle on mahdollisesti tulossa jatkoa joksikin aikaa.

Tule mukaan asiakaslähtöiseen ja kehittämismyönteiseen tehotiimiin! Salon kaupungin Perhetiimissä on haettavana sosiaalityöntekijän viransijaisuus.
Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja innostavan työn. Työn tukena ovat huumorintajuiset työkaverit, toimiva työtiimi, läsnäoleva lähiesihenkilö sekä säännöllinen työnohjaus.

Perhetiimissä huolehditaan salolaisten lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden sekä heidän täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotukensa myöntämisestä. Perhetiimissä on käytössä systeeminen työskentelymalli. Jos kuljet työmatkasi junalla ja sinun on mahdollista työskennellä matkan aikana, voit saada työskentelyyn käytetyn ajan työajaksi.

Edellytämme laillistetun sosiaalityöntekijän kelpoisuuden lisäksi kykyä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa innovoida ja pohtia erilaisia ratkaisumalleja asiakkaiden parhaaksi sekä ajokorttia. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä työtehtävään sopivia hakijoita ei ole, voidaan virka täyttää väliaikaisesti sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla (Valviran erityisehdot). Sosiaalityön pääaineopiskelijoiden opintojen loppuun saattamista tuetaan mm. koulutusvapaiden osalta. Mahdollisuus neuvotella työn aloittamisesta osa-aikaisena. Työskentelyn onnistumisen edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito.

Tervetuloa tutustumaan Salon tapaan tehdä lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä. Kerromme sinulle mielellämme lisää toiminnastamme ja työyhteisöstämme haastattelussa!

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3611,65 euroa.
Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhteessa vaaditaan tartuntatautilain 48 a §:n mukainen rokotussuoja. Olemme savuton työnantaja.

Lisätietoja antaa Perhetiimin johtava sosiaalityöntekijä Annu Åfelt puh. 044 778 3044 tai annu.afelt@salo.fi
Oletko sinä etsimämme henkilö? Sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Perhetiimin johtava sosiaalityöntekijä Annu Åfelt puh. 044 778 3044
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Perheiden palvelut, Perhetiimi

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat